Welkom op de kijkdag van 4 februari

Kom naar de kijkdag en kies deze winter voor nieuwbouw

Vandaag kiezen voor een bijna-energieneutrale nieuwbouw is meer dan ooit de beste keuze. Het is niet alleen een duurzame beslissing, maar ook goed voor je portemonnee.

Bezoek tijdens de kijkdag ongestoord onze energiezuinige kijkwoningen en -appartementen en ontdek zelf de kwaliteitsvolle en energiebesparende materialen, de vakkundige afwerking of de efficiënte woonindelingen.

Snuif ondertussen ook de buurt op. Kuier door de woonbuurt met aandacht voor lokale voorzieningen, zachte mobiliteit en groenzones.

De deur staat voor je open! Welkom op zondag 4 februari tussen 10u en 13u op afspraak.

Bekijk alle deelnemende buurten

Lage energiefactuur? Check !

Duurzaam wonen het staat meer dan ooit op nummer 1 in de zoektocht naar een nieuwe thuis. Het is kiezen voor een gezondere toekomst. Het is bewust kiezen voor een lagere energiefactuur.

Kies je voor een nieuwbouw, dan bespaar je tot meer dan 2000 euro per jaar of 50.000 euro na 25 jaar op energie.

Concrete vragen over de energiezuinigheid binnen een specifieke woonbuurt? Loop langs tijdens de kijkdag en stel je vragen.

Bekijk alle deelnemende buurten

Haal het beste uit de kijkdag.

De kijkdag is veel meer dan een open huizendag. Je kan dan niet enkel rondkijken in de kijkwoningen en -appartementen over heel het land. Met deze 5 tips haal je het maximale uit je bezoek.

Lees de 5 tips

Welkom in deze buurten!