Geel Laar

 • aanbod woningen en appartementen
 • centraal en rustig wonen in het groen
 • op wandelafstand van winkels, scholen en ziekenhuis
 • energiezuinig, verwarming en koeling door geothermie

laarsveld 59, geel

Hier is de warmte voelbaar

In het gehucht Sint-Dimpna, op fietsafstand van het stadscentrum van Geel, bouwt Matexi een gloednieuwe woonbuurt: Laar. Hier gaan duurzaamheid, groenruimte en ontmoeten hand in hand.Deze buurt staat garant voor centraal en tegelijk rustig wonen. Scholen, jeugd- en sportverenigingen, zorginstellingen en winkels vind je er op wandelafstand. Binnen dit project ontwikkelt Matexi een aangename mix van bewoning, brede wandel- en fietspaden, een buurtplein en 2 openbare groene zones.

Dankzij de grote diversiteit aan appartementen en woningen voelen zowel jong als oud zich hier helemaal thuis. In totaal bouwen we 116 wooneenheden, waarvan ongeveer de helft appartementen en de helft woningen, ingeplant in een groene setting:

Residentie Emilia

De gezellige residentie Emilia telt 15 appartementen. Comfort, veel licht en een hoge leefkwaliteit staan in deze moderne 1 of 2 slaapkamerappartementen voorop.

Residentie Joanna

Het parkgebouw Joanna biedt ruimte aan 30 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en sluit volledig aan op de zuidelijke groenzone. Deze appartementen krijgen grote zuidwestelijk georiënteerde terrassen en de bewoners op het gelijkvloers hebben aan de achterkant een eigen tuin.

Woningen

Een zee van ruimte

Standaard zijn de woningen van 3 slaapkamers voorzien. Dankzij de grote, flexibele zolderruimtes onder het hellend dak is er nog plaats voor een vierde en eventueel vijfde slaapkamer of hobbyruimte. Sommige woningen beschikken over een inpandige garage en een autostaanplaats op het eigen lot. De andere hebben een carport in de nabijgelegen parkeerhaven en een handige tuinberging.Groen voor én achter

De leefruimtes van de woningen zijn dubbel georiënteerd. Dat betekent dat ze aan de voorkant uitgeven op het publieke park, en aan de achterzijde op je private tuin. Binnen en buiten vloeien moeiteloos in elkaar over. Zalig genieten van al dat groen dus!

Energiezuinig en duurzaam

Deze huizen zijn uitstekend geïsoleerd en zijn zeer energie efficiënt. Een warmtepomp en vloerverwarmingssysteem creëren altijd een aangenaam binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter. En dat heeft natuurlijk een impact op je energiefactuur. Rij je met een elektrische wagen? Dan kan je autostaanplaats of carport voorzien worden van laadinfrastastructuur.

Interesse in deze unieke woonervaring? Wil je meer weten over het aanbod? Contacteer ons dan snel.

CONNY DE LAET
Sales Consultant T 014 48 01 62

Welke woning verkies je?

Woning

Vanaf € 357.906 Info
 • gesloten en halfopen bebouwing
 • 3 slaapkamers
 • zolder optioneel af te werken
 • inpandige garage of carport
Toon aanbod

Appartement

Vanaf € 218.705 Info
 • 1 tot 3 slaapkamers
 • terras of tuin
 • ondergrondse parkeerplaats of garage
Toon aanbod
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

10 van 33 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  Plant is koning

  “De woonunits zijn allemaal georganiseerd rond 2 centrale groenzones en bakenen deze als het ware af. Hier zetten we in op maximale interactie met de ruime publieke groenzones. Het groen vormt de drager van het stedenbouwkundige plan en de invulling hiervan wordt ook zeer zorgvuldig afgewogen. Denk daarbij aan bloemperken, bomen en struiken maar tegelijk willen we ervoor zorgen dat ook de parkeerplaatsen een soort groene parkeerhaven worden door maximaal te ontharden. “, aldus Lukas Perdu, Landschapsarchitect bij Matexi. “In het voorjaar geeft dit een rijk kleurenpallet en in de zomer zal je hier ook terecht kunnen voor schaduwrijke plekken waar het gezellig vertoeven zal zijn onder een boom.”

  Heerlijk wonen in Sint-Dimpna

  “Eerlijk gezegd: ik ken geen enkel ander gebied in Geel waar zoveel mogelijkheden zijn om iets moois te ontwikkelen. Toen het nieuws over de ontwikkeling bekend raakte, kreeg ik al snel telefoontjes van geïnteresseerde jonge mensen uit de buurt. De ligging is fantastisch: de plek ligt vlakbij het centrum van de stad, het station, scholen, zorgvoorzieningen,… Alles is dus op wandel- en fietsafstand. Er is veel werkgelegenheid in de buurt. In het hele project spreekt het vernieuwende aspect me ook aan: er komt veel gedeeld groen, er komen paden voor fietsers en wandelaars, er zullen deelauto’s zijn,... Je ziet dat Laar past in de visie op het wonen van de toekomst.”, vertelt buurtbewoner Ivo Bollen.

  Appartementen in het groen

  “Het kopgebouw met vijftien appartementen wordt het ankerpunt van de hele buurt. Daarom krijgt het een massieve uitstraling, met inpandige terrassen. Het parkgebouw, met dertig appartementen, is iets meer gericht op de zuidelijke groenzone. Dat krijgt grote uitpandige terrassen en de mensen op het gelijkvloers hebben aan de achterkant een eigen tuintje. De bovenste verdieping van het gebouw is wat teruggetrokken en de voorkant wordt wat onderbroken, zodat het geheel een minder massieve uitstraling krijgt. Beide gebouwen zijn trouwens ondergronds met elkaar verbonden. Daarnaast hebben alle appartementen een afsluitbare fietsenberging voor vier fietsen.”, legt Development Manager Tim Peeters uit.

  ×

  Bekijk de buurt

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Conny De Laet Conny De Laet

  Heb je nog vragen?

  Conny helpt jou graag verder.