Geel Laar

 • centraal en rustig wonen in het groen
 • toekomstgericht en duurzame warmte uit de grond
 • op wandelafstand van winkels, scholen en ziekenhuis
 • laatste instapklare appartementen E-peil<20
 • energieneutrale woningen E-peil =0

emilia biddeloostraat 44, geel

Hier is de warmte voelbaar

In het gehucht Sint-Dimpna, op fietsafstand van het stadscentrum van Geel, bouwt Matexi een gloednieuwe woonbuurt: Laar. Hier gaan duurzaamheid, groenruimte en ontmoeten hand in hand.Deze buurt staat garant voor centraal en tegelijk rustig wonen. Scholen, jeugd- en sportverenigingen, zorginstellingen en winkels vind je er op wandelafstand. Binnen dit project ontwikkelt Matexi een aangename mix van bewoning, brede wandel- en fietspaden, een buurtplein en 2 openbare groene zones.

Dankzij de grote diversiteit aan appartementen en woningen voelen zowel jong als oud zich hier helemaal thuis. In totaal bouwen we 116 wooneenheden, waarvan ongeveer de helft appartementen en de helft woningen, ingeplant in een groene setting:

Woningen

Een zee van ruimte

De woningen zijn een mooie mix van platte of hellende daken en 3 of 4 slaapkamers. Dankzij de grote, flexibele zolderruimtes onder het hellend dak is er nog plaats voor een vierde en eventueel vijfde slaapkamer of hobbyruimte. De woningen beschikken over een carport, inpandige garage en/of een autostaanplaats op het eigen lot. De andere hebben een carport in de nabijgelegen parkeerhaven en een handige tuinberging.

Groen voor én achter

De leefruimtes van de woningen zijn dubbel georiënteerd. Dat betekent dat ze aan de voorkant uitgeven op het publieke park, en aan de achterzijde op je private tuin. Binnen en buiten vloeien moeiteloos in elkaar over. Zalig genieten van al dat groen dus!

Energieneutraliteit en duurzaamheid

Deze woningen zijn volledig energieneutraal, wat betekent dat ze evenveel energie produceren als ze verbruiken. Ze zijn uitgerust met geavanceerde isolatie en een zeer efficiënt energiebeheersysteem. Het binnenklimaat blijft het hele jaar door aangenaam dankzij een geïntegreerd warmtepompsysteem en vloerverwarming. Deze duurzame oplossingen hebben niet alleen een positieve invloed op het milieu, maar ook op je energierekening. En als je een elektrische auto hebt, kunnen we je autostaanplaats of carport voorzien van laadinfrastructuur.

Residentie Emilia

De gezellige residentie Emilia telt 15 energiezuinige appartementen. Comfort, veel licht en een hoge leefkwaliteit staan in deze moderne 1 of 2 slaapkamerappartementen voorop. Deze appartementen zijn geschikt voor investeerders, starters en villaverlaters. Snel verhuizen mogelijk!

 

Residentie Joanna

Het parkgebouw Joanna biedt ruimte aan 30 energiezuinige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en sluit volledig aan op de zuidelijke groenzone. Deze appartementen hebben grote zuidwestelijk georiënteerde terrassen en de bewoners op het gelijkvloers hebben aan de achterkant een eigen tuin. Deze appartementen zijn geschikt voor investeerders, starters en villaverlaters. Snel verhuizen mogelijk!

 

Zie jij jezelf hier wonen? Wil je meer weten over het aanbod? Contacteer ons dan.

CONNY DE LAET
Sales Consultant T 014 48 01 62

Welke woning verkies je?

Woning

Vanaf € 334.619 Info
 • gesloten en halfopen bebouwing
 • 3 of 4 slaapkamers
 • inpandige garage, carport en/of parkeerplaats
Toon aanbod

Appartement

Vanaf € 210.329 Info
 • 1 tot 3 slaapkamers
 • terras of tuin
 • ondergrondse parkeerplaats of garage
Toon aanbod
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

10 van 24 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  De woonbuurt Laar op een boogscheut van het centrum van Geel staat garant voor centraal en tegelijk rustig wonen. Scholen, jeugd- en sportverenigingen, zorginstellingen en winkels vind je er op wandelafstand. Hier vind je een aangename mix van bewoning, brede wandel- en fietspaden, een buurtplein en 2 openbare groene zones.

  Unieke woonbeleving

  “De woonunits zijn allemaal georganiseerd rond 2 centrale groenzones en bakenen deze als het ware af. Hier zetten we in op maximale interactie met de ruime publieke groenzones. Het groen vormt de drager van het stedenbouwkundige plan en de invulling hiervan wordt ook zeer zorgvuldig afgewogen. Denk daarbij aan bloemperken, bomen en struiken maar tegelijk willen we ervoor zorgen dat ook de parkeerplaatsen een soort groene parkeerhaven worden door maximaal te ontharden.“, aldus Lukas Perdu, Landschapsarchitect bij Matexi.“

  In het voorjaar geeft dit een rijk kleurenpallet en in de zomer zal je hier ook terecht kunnen voor schaduwrijke plekken waar het gezellig vertoeven zal zijn onder een boom.”

  Geel Laar appartementen groene omgeving gras bomen terras water wadi
  Heerlijk wonen in Sint-Dimpna

  “Eerlijk gezegd: ik ken geen enkel ander gebied in Geel waar zoveel mogelijkheden zijn om iets moois te ontwikkelen. Toen het nieuws over de ontwikkeling bekend raakte, kreeg ik al snel telefoontjes van geïnteresseerde jonge mensen uit de buurt. De ligging is fantastisch: de plek ligt vlakbij het centrum van de stad, het station, scholen, zorgvoorzieningen,… Alles is dus op wandel- en fietsafstand. Er is veel werkgelegenheid in de buurt. In het hele project spreekt het vernieuwende aspect me ook aan: er komt veel gedeeld groen, er komen paden voor fietsers en wandelaars, er zullen deelauto’s zijn,... Je ziet dat Laar past in de visie op het wonen van de toekomst.”, vertelt buurtbewoner Ivo Bollen.

  Geel Laar koppel wandelen
  Energiezuinig en duurzaam

  “Voor de verwarming en koeling van Geel Laar wordt er bewust gekozen voor duurzaamheid. Naast een optimale isolatie en een laag E-peil (<20) wordt resoluut gekozen om geen gebruik te maken van fossiele brandstoffen en de CO2-uitstoot radicaal terug te dringen.

  Alle verbruikers op de site worden aangesloten op één groot lage-temperatuur-warmtenet, dat op zijn beurt gekoppeld wordt aan een collectieve Koude- Warmte Opslag-installatie (KWO) in de kelder van de meergezinswoning,” legt Development Manager Tim Peeters uit.

  ×

  Bekijk de buurt

  De woonbuurt Laar ligt op een boogscheut van het centrum van Geel en wordt begrensd door de N19 in het noorden en de N71 in het westen. Deze buurt is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en biedt een rustige woonomgeving met verschillende groene zones en parken in de buurt.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Kom onze woonbuurten bezoeken

  Conny De Laet Conny De Laet

  Heb je nog vragen?

  Conny helpt jou graag verder.