Ukkel Les Promenades d'Uccle

 • een nieuwe buurt met eengezinswoningen, appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en 3-slaapkamerpenthouses
 • hedendaagse en elegante architectuur
 • ruime, lichte woningen met uitstekende energieprestaties
 • dichtbij van het Lycée Français, het EFI (Ecole Française Internationale) en de Bogaerts International School
 • groene oase in de stad, beschermde, natuurlijke omgeving
 • gezellig, rustig centraal plein, ideaal voor het hele gezin
 • stations van Linkebeek en Ukkel-Moensberg in de buurt

place olivier strebelle 1, ukkel

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant
Sebastien Vanderbecken

Uitzonderlijke woonkwaliteit in een beschermde omgeving

Les Promenades d’Uccle biedt appartementen en eengezinswoningen aan in een hedendaagse, elegante stijl. Deze rustige woonbuurt in een groene omgeving ligt rond een centraal plein. Kinderen kunnen hier veilig en ongestoord ravotten en fietsen. Tegelijk ervaart u hier ook het gevoel van het bruisende Brusselse stadsleven. Les Promenades d’Uccle is een milieubewust woonproject dat de nieuwste bouwtechnologieën combineert met geavanceerde energieprestaties. Dat betekent voor u als investeerder een toekomstgerichte investering, met een mooie meerwaarde op lange termijn.

SEBASTIEN VANDERBECKEN
Sales Consultant T 02 320 28 84

Ontdek het aanbod

10 van 25 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Met zijn talrijke uitgestrekte parken is Ukkel een van de groenste Brusselse gemeentes. Hier woon je als het ware op het platteland maar toch dicht bij het bruisende Brusselse stadscentrum. Even de bus nemen en je bent zo bij alles wat je maar nodig hebt voor een aangenaam leven.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Sebastien Vanderbecken Sebastien Vanderbecken

  Heb je nog vragen?

  Sebastien helpt jou graag verder.