Gent Dreef

 • duurzame BEN-woningen (OB, HOB & GB) in landelijke of hedendaagse stijl
 • met 3-4 slaapkamers en carport of garage
 • elegant en energiezuinig (E20-30), met warmtepomp en vloerverwarming 
 • autoluwe buurt met centrale parkzones en speeltoestellen
 • rustig wonen in groene rand van Gent, op boogscheut van Destelbergen en R4 
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

Dreef 38, Gent

Contacteer ons

Energiezuinige huizen dicht bij Gent

Mooie mix van klassiek en hedendaags
In deze groene omgeving vind je de nieuwe woonbuurt Dreef, die bestaat uit open, halfopen en gesloten BEN-woningen in landelijke en hedendaagse stijl, opgetrokken uit witgrijze gevelstenen. De landelijke woningen beschikken o.a. over een houten voordeur en vensters met rustieke look, de hedendaagse woningen zijn afgewerkt met een fraaie antraciet dakkapel en grote raampartijen. De woningen hebben een inpandige garage of toegang tot een eigen carport met groendak. Binnen vind je 3 tot 4 slaapkamers, 1 of 2 badkamers en een zolder die optioneel kan worden afgewerkt als extra (slaap)kamer. De kwaliteitskeuken en open leefruimte maken deze comfortabele nieuwbouwwoningen nog aantrekkelijker.
 
Heerlijk wonen met hoog rendement
De loten werden gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor ze niet alleen kwalitatief maar ook bijzonder energiezuinig zijn. Elk huis beschikt over een warmtepomp, vloerverwarming én geïnstalleerde zonnepanelen, goed voor een uiterst efficiënt E-peil, bij de meeste huizen is dit E20 of zelf lager! Hiermee wordt een slimme en spaarzame trend ingezet. Dat deze buurt inzet op warmte en duurzaamheid, zie je ook buitenshuis: de huizen geven uit op twee parkzones met speeltoestellen en wadi’s, die het milieu- en kindvriendelijke plaatje helemaal compleet maken. 

Residentiële rust in de groene rand van Gent
De Dreef biedt niet alleen een mooie mix van bouwstijlen: je leeft er rustig tussen dorp en stad, in een groene enclave die verbonden is met alle voorzieningen. Zo ligt de gezellige buurt op fietsafstand van scholen, winkels en het station. De stijlvolle woningen liggen in een autoluwe straat, maar de wijde wereld (en ook het werk) blijven vlot bereikbaar met de wagen. Destelbergen en de R4 liggen op een boogscheut, en binnen een paar minuten sta je in het bruisende Gent, met legio opties voor recreatie en cultuur. De Dreef biedt meerwaarde voor iedereen die toekomstgericht wil wonen tussen groen en grootstad.


 

Brochure aanvragen
MIGUEL T'KINDT
Sales Consultant T 09 298 11 05
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Energiebesparend en omgeven door groen

  De energiezuinige BEN-woningen zijn uitgerust met een warmtepomp en zuinige vloerverwarming en komen uit op twee groenzones met biologische regenwateropslag.

  Beeld 7 1
  Keuze tussen hedendaagse en klassieke architectuur

  De buurt bestaat uit kwalitatieve en duurzame huizen in een harmonieuze mix van bouwstijlen. 

  Beeld 6 1
  Rustig en residentieel wonen in de periferie van Gent

  De autoluwe buurt ligt op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen, en de R4 en Gent zijn vlot bereikbaar. 

  Oostakker 1

  Gerelateerde artikels