Gent Dreef

 • bouwgronden en duurzame BEN-woningen (OB, HOB & GB) in landelijke of hedendaagse stijl
 • met 3-4 slaapkamers en carport of garage
 • elegant en energiezuinig (E20-30), met warmtepomp en vloerverwarming
 • snel verhuizen mogelijk
 • autoluwe buurt met centrale parkzones en speeltoestellen
 • rustig wonen in groene rand van Gent, op boogscheut van Destelbergen en R4
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis
 • Op de hoogte blijven van toekomstig huur en aankoop aanbod in Gent Dreef? Schrijf je in op de wachtlijst.

dreef 38, gent

Energiezuinige huizen dicht bij Gent

Mooie mix van klassiek en hedendaags

In deze groene omgeving vind je de nieuwe woonbuurt Dreef, die bestaat uit bouwgronden en open, halfopen en gesloten BEN-woningen in landelijke en hedendaagse stijl, opgetrokken uit witgrijze gevelstenen. De landelijke woningen beschikken o.a. over een houten voordeur en vensters met rustieke look, de hedendaagse woningen zijn afgewerkt met een fraaie antraciet dakkapel en grote raampartijen. De woningen hebben een inpandige garage of toegang tot een eigen carport met groendak. Binnen vind je 3 tot 4 slaapkamers, 1 of 2 badkamers en een zolder die optioneel kan worden afgewerkt als extra (slaap)kamer. De kwaliteitskeuken en open leefruimte maken deze comfortabele nieuwbouwwoningen nog aantrekkelijker.

Heerlijk wonen met hoog rendement

De loten werden gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor ze niet alleen kwalitatief maar ook bijzonder energiezuinig zijn. Elk huis beschikt over een warmtepomp, vloerverwarming én geïnstalleerde zonnepanelen, goed voor een uiterst efficiënt E-peil, bij de meeste huizen is dit E20 of zelf lager! Hiermee wordt een slimme en spaarzame trend ingezet. Dat deze buurt inzet op warmte en duurzaamheid, zie je ook buitenshuis: de huizen geven uit op twee parkzones met speeltoestellen en wadi’s, die het milieu- en kindvriendelijke plaatje helemaal compleet maken.

Residentiële rust in de groene rand van Gent

De Dreef biedt niet alleen een mooie mix van bouwstijlen: je leeft er rustig tussen dorp en stad, in een groene enclave die verbonden is met alle voorzieningen. Zo ligt de gezellige buurt op fietsafstand van scholen, winkels en het station. De stijlvolle woningen liggen in een autoluwe straat, maar de wijde wereld (en ook het werk) blijven vlot bereikbaar met de wagen. Destelbergen en de R4 liggen op een boogscheut, en binnen een paar minuten sta je in het bruisende Gent, met legio opties voor recreatie en cultuur. De Dreef biedt meerwaarde voor iedereen die toekomstgericht wil wonen tussen groen en grootstad.

MIGUEL T'KINDT
Sales Consultant T 09 298 11 05

Welke woning verkies je?

voorgevel landelijke stijl

Landelijke stijl

Vanaf € 396.500 Info
 • 3 tot 5 slpk
 • inclusief carport
Toon aanbod
voorgevel huizen lot43-46

Hedendaagse stijl

Vanaf € 464.500 Info
 • 3 tot 5 slpk
 • inclusief carport
Toon aanbod
voorgevel woning lot 2

Open bebouwingen

Vanaf € 540.000 Info
 • met 3 slpk
 • inpandige garage
Toon aanbod

Bouwgronden

Vanaf € 129.098 Info
 • bouwgronden met oppervlakte van 282 m² tot 464 m²
Toon aanbod
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

10 van 15 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  De Dreef biedt niet alleen een mooie mix van bouwstijlen: je leeft er rustig tussen dorp en stad, in een groene enclave die verbonden is met alle voorzieningen. Zo ligt de gezellige buurt op fietsafstand van scholen, winkels en het station. De stijlvolle huizen liggen in een autoluwe straat, maar de wijde wereld (en ook het werk) blijven vlot bereikbaar met de wagen. Destelbergen en de R4 liggen op een boogscheut, en binnen een paar minuten sta je in het bruisende Gent, met legio opties voor recreatie en cultuur.

  Energiebesparend en omgeven door groen

  De energiezuinige BEN-woningen zijn uitgerust met een warmtepomp en zuinige vloerverwarming en komen uit op twee groenzones met biologische regenwateropslag. 

  keuken inspiratie
  Keuze tussen hedendaagse en klassieke architectuur

  De buurt bestaat uit kwalitatieve en duurzame huizen in een harmonieuze mix van bouwstijlen. 

  voorgeven huizen lot28-33
  Rustig en residentieel wonen in de periferie van Gent

  De autoluwe buurt ligt op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen, en de R4 en Gent zijn vlot bereikbaar. 

  gezin op de fiets
  ×

  Bekijk de buurt

  Oostakker is gelegen in de groene rand van Gent en heeft een aantrekkelijk dorpskern, waar het aangenaam wonen, winkelen en wandelen is. Destelbergen en de R4 liggen op een boogscheut en binnen een paar minuten sta je in het bruisende Gent.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Miguel T'Kindt Miguel T'Kindt

  Heb je nog vragen?

  Miguel helpt jou graag verder.