Verhuis binnen het jaar en ontvang een afwerkingscheque ter waarde van max. € 7500. *

Als je nieuwbouw koopt, moet je vaak geduld oefenen. Tussen aankoop en oplevering liggen al snel meerdere maanden. Kan je niet wachten en wil je zo snel mogelijk verhuizen? Dan hebben we bij Matexi een ruim aanbod aan appartementen en huizen die na het verlijden van de akte (reken hiervoor 4 maanden) instapklaar zijn. Het betreft woningen die al gebouwd zijn en die enkel nog afgewerkt moeten worden.

Koop jij nu een appartement of huis dat voor 1 april 2024 klaar is, dan heeft Matexi nog een leuk extraatje voor jou. Bij aankoop van een instapklare woonst vóór 1 april 2024 ontvang je een afwerkingscheque ter waarde van max. € 7500*.

Dus sla je 3 vliegen in 1 klap: je geniet van alle voordelen van nieuwbouw, je trekt er quasi onmiddellijk in én je beschikt over meer afwerkingsbudget.

Bekijk de deelnemende woonbuurten en vind jouw nieuwe instapklare thuis.

* Lees de algemene voorwaarden 

Antwerpen

Vlaams-Brabant

Limburg

Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Luik

Henegouwen

Waals-Brabant

Asse - Still
Nieuwbouw: het antwoord op je energiefactuur

5 december 2022

De giga energiefactuur. Het laatste is er nog niet over gezegd en geschreven. Moeten we deze winter echt onze verwarming uitzetten om de factuur enigszins betaalbaar te houden? Neen,  energiezuinigheid gaat verder dan een goede isolatie. Het grote verschil op je energiefactuur maak je met de overstap van een oude (renovatie)woning naar een nieuwbouwwoning. Kies je voor een nieuwbouw, dan bespaar je tot meer dan 4000 euro per jaar of 100.000 euro na 25 jaar op energie.

Lees meer...