Machelen Machtig Wonen in 1830

 • bijna energieneutrale woningen rond een binnentuin
 • instapklare appartementen met 1 tot 3 slaapkamers
 • ideale uitvalsbasis voor pendelaars en levensgenieters
 • kinderdagverblijf, sporthal, ontmoetingsruimte, buurtwinkel en horeca in de buurt
 • gelegen in het centrum met bushalte op 300 m

Woluwestraat - C Peetersstraat, Machelen

Contacteer ons

Machtig wonen en genieten in Machelen

Het is gezellig wonen in deze buurt met z’n groene pleintjes en nieuwe voet- en fietspaden in het nieuwe hart van Machelen Hier woon je in een bijna energieneutrale woning rondom een mooie collectieve binnentuin of in een appartement met een mooi uitzicht over de omgeving.

Kies je voor een huis? Dan beschik je over 3 tot 4 slaapkamers, een ondergrondse parkeerplaats, een terras en een privétuin die aansluit op de binnentuin. De afwerking zoals sanitair en vloeren kun je zelf nog kiezen óf je opteert voor één van de instapklare woningen.

Ga je voor een appartement? Dan heb je de keuze uit een gevarieerd aanbod aan bijna energieneutrale appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Comfort, veel licht en een hoge leefkwaliteit staan in deze moderne woonsten voorop. Als bewoner heb je naast een eigen terras ook toegang tot een eigen tuin of je deelt de collectieve binnentuin.

Een bibliotheek, sport- en ontmoetingsruimtes, de buurtwinkel ende lokale horeca in de buurt zorgen voor ontspanning en sociaal contact. De locatie is ook gemakkelijk bereikbaar. Er is een bushalte op 300 meter en met de trein spoor je rechtstreeks naar Brussel. Met de wagen ben je in geen tijd op de Brusselse ring.

Elke woensdag van 14u tot 16u kan je van dichtbij kennismaken met dit unieke project. Wij staan klaar om je te begeleiden en te informeren. 

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief. Het verlaagd btw-tarief is enkel van toepassing op een selectie woningen in Kadeekeshof (site A) en onderhevig aan voorwaarden.
Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

GUY EN JEROEN
Sales Consultant T 02 320 28 80
Contacteer ons
Kijkdag: Plan je bezoek

Kom onze woonbuurten bezoeken

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Ontdek de buurt

   In Machelen woon je in de Groene Rand. Te voet of met de fiets geniet je optimaal van de nabije omgeving. De gemeente heeft twee fijne parken: het langgerekte Pellenberg park in Machelen en het park van Diegem waar je kunt genieten van de plantenpracht. Vanop het kerkplein van Machelen-Diegem vertrekt de Beaulieuwandeling die je in een grote lus langs de luchthaven, het barokke Beaulieukasteel en door het gemeentepark leidt. In domein Drie Fonteinen in Vilvoorde kun je heerlijk kuieren door de Franse tuin en het Engelse landschapspark. Aan jou om het te ontdekken!

   • Winkelen
   • Financieel
   • Mobiliteit
   • Onderwijs
   • Vrije tijd
   • Zorg

   Gerelateerde artikels

   6% BTW - Uitzonderlijke kans
   Komt jouw droomwoning of -appartement in deze buurt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%? Vraag naar de voorwaarden bij onze Sales Consultant. Meer info