Machelen Machtig Wonen in 1830

 • snel instapklaar woonaanbod beschikbaar
 • bijna energieneutrale appartementen en woningen in de vernieuwde dorpskern
 • wonen rondom het gezellige Binnenhof, Buitenhof of de Notaristuin
 • ideale uitvalsbasis voor pendelaars en levensgenieters
 • kinderdagverblijf, sporthal, ontmoetingsruimte, buurtwinkel en horeca in de buurt

woluwestraat - c peetersstraat, machelen

Machtig wonen en genieten in Machelen

Het is gezellig wonen in deze duurzame buurt met z’n groene pleintjes en nieuwe voet- en fietspaden in het nieuwe hart van Machelen. Hier woon je in een bijna energieneutrale woning rondom een mooie collectieve binnentuin of in een appartement met een mooi uitzicht over de omgeving.

Huis of appartement?

Kies je voor een huis? Dan beschik je over 3 tot 4 slaapkamers, een ondergrondse parkeerplaats, een terras, een privétuin en een gemeenschappelijke binnentuin. De afwerking zoals sanitair en vloeren kun je zelf nog kiezen. Ga je voor een appartement? Dan heb je de keuze uit een gevarieerd aanbod aan bijna energieneutrale appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Comfort, veel licht en een hoge leefkwaliteit staan in deze moderne woonsten voorop. Als bewoner heb je naast een eigen terras ook toegang tot een eigen tuin of je deelt de collectieve binnentuin.

Bezoek de buurt

Zelf een bezoekje brengen aan deze duurzame buurt? Dat kan! Elke woensdag kan je tussen 14u tot 16u van dichtbij kennismaken met dit unieke project. Wij staan klaar om je te begeleiden en te informeren. Wij verwelkomen jou graag in het kijkappartement (Cornelis Peetersstraat 44, Machelen).

Kom je liever op een ander moment? Contacteer ons voor een persoonlijke afspraak.

GUY EN ELENA
Sales Consultant T 02 320 28 80

Welke woning verkies je?

Binnenhof

 • Energiezuinige appartementen met 1 tot 2 slaapkamers
 • BEN-woningen (uitverkocht)
 • Rondom een intieme binnentuin
 • Nu te koop - Snel instapklaar
Toon aanbod

Buitenhof

 • Energievriendelijke appartementen met 2 tot 3 slaapkamers
 • BEN-woningen (bijna uitverkocht)
 • Rondom het gezellige Buitenhof
 • Nu te koop
Toon aanbod

Kadeekeshof

 • 6 woningen en kinderdagverblijf
 • Rondom het kadeekeshof
 • Uitverkocht

Notaristuin

 • Instapklare appartementen met 2 tot 3 slaapkamers
 • Gelegen aan de notaristuin
 • Snel verhuisklaar
 • Uitverkocht
Koppel in woning met gezin

Huur en koop

Vanaf € 950 / mnd Info
 • Je droomwoning eerst huren en later kopen
 • Aangeboden door HappyNest
 • Huur en koop via HappyNest weldra weer beschikbaar
Toon aanbod
×

Meer info over de aankoopprijs van een HappyNest woning na de huurperiode? Contacteer ons, we lichten dit graag toe.

Sluiten
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

10 van 13 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  In Machelen wordt het centrum ontwikkeld in een publiek-private samenwerking tussen de gemeente en Matexi. Het totaalbeeld van Machelen zal sterk veranderen en er komt extra aandacht voor voetgangers en fietsers.

  De sociale functies die eerder in de buurt te vinden waren, zoals de sporthal en de crèche, worden uitgebreid en met extra comfort in de nieuwe buurt opgenomen.

  Het nieuwe Machelen

  Het centrum wordt herontwikkeld in een publiek-private samenwerking tussen de gemeente en Matexi. Het totaalbeeld van Machelen zal sterk veranderen en er komt extra aandacht voor voetgangers en fietsers. De sociale functies die eerder in de buurt te vinden waren, zoals de sporthal en de crèche, worden uitgebreid en met extra comfort in de nieuwe buurt opgenomen.

  Lage energiefactuur

  In deze duurzame buurt zijn alle woningen en appartementen bijna energieneutraal (BEN). Dit betekent dat je zeer weinig energie nodig hebt voor verwarming, ventilatie en warm water. Het lage energieverbruik is niet enkel goed voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.

  Overal dichtbij

  Een bibliotheek, sport- en ontmoetingsruimtes, de buurtwinkel en de lokale horeca in de buurt zorgen voor ontspanning en sociaal contact. De locatie is ook gemakkelijk bereikbaar. Er is een bushalte op 300 meter en met de trein spoor je rechtstreeks naar Brussel. Met de wagen ben je in geen tijd op de Brusselse ring.

  ×

  Bekijk de buurt

  In Machelen woon je in de Groene Rand. Te voet of met de fiets geniet je optimaal van de nabije omgeving. De gemeente heeft twee fijne parken: het langgerekte Pellenberg park in Machelen en het park van Diegem waar je kunt genieten van de plantenpracht. Vanop het kerkplein van Machelen-Diegem vertrekt de Beaulieuwandeling die je in een grote lus langs de luchthaven, het barokke Beaulieukasteel en door het gemeentepark leidt. In domein Drie Fonteinen in Vilvoorde kun je heerlijk kuieren door de Franse tuin en het Engelse landschapspark. Aan jou om het te ontdekken!

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Guy en Elena Guy en Elena

  Heb je nog vragen?

  Guy en elena helpt jou graag verder.