Sint-Niklaas Terneuzenwegel

 • appartementen en penthouse
 • met 1 of 2 slaapkamers en terras
 • zicht op het stadspark
 • op fietsafstand van het station
 • weldra woningen te koop! Schrijf je hieronder in op de wachtlijst

Louis Francklaan Thv Nr 35, Sint-Niklaas

Contacteer ons

Wonen tussen park en stad

Wonen tussen park en stad
Deze woonbuurt in de Clementwijk, aan de stadsrand van Sint-Niklaas, leent zich perfect om voluit te leven. Te midden van een groot, recent aangelegd park krijgen fietsers en voetgangers voorrang in de leef- en speelstraten. Terwijl je als bewoner vlak bij je appartement parkeert, doorkruist er verder nauwelijks verkeer je buurt.
Vanuit de Amsterdamstraat ben je in een wip overal waar je dagelijks moet zijn. Winkels en scholen liggen dichtbij, en op termijn komen er zelfs een kinderopvang, school en een buurtwinkel óp deze site. Een fietssnelweg brengt je in minder dan een kwartier op de grote markt van Sint-Niklaas.
Verder ligt er een bushalte op wandelafstand en ben je met de fiets in 10 minuten bij het station, waar je de trein naar Antwerpen of Gent neemt.

Duurzaam appartement met groen uitzicht
Of je nu kiest voor een compact appartement met 1 slaapkamer, een ruim appartement met 2 slaapkamers of de penthouse met zijn royale terras, altijd heb je zicht op het groen van het park. Ook een afgesloten fietsenstalling met bergruimte en een privé-parkeerplaats voor je auto horen bij je appartement. Ga je voor het gelijkvloers, dan heb je ook nog een tuin.
Bovendien hou je moeiteloos je verbruik onder controle. Dankzij de zonnepanelen op het dak beperk je je energiefactuur. Verschillende appartementen besparen ook water, doordat er regenwater gerecupereerd wordt. Voor een gezond binnenklimaat zorgt het ventilatiesysteem met warmterecuperatie. En de zonwering aan alle zongerichte ramen houdt de hitte voor je buiten. 

Praktische info: Amsterdamstraat, via Lodewijk de Raetlaan

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant T 03 808 16 90
Contacteer ons

Binnenkort opnieuw woningen te koop: schrijf je in op de wachtlijst en blijf op de hoogte.

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Woning virtueel bezoeken

  Gerelateerde artikels