Investeren in vastgoed

Investeren in nieuwbouw

Op zoek naar een investering die stabiel en inflatiebestendig is én die een mooi rendement oplevert? Uw beleggingsportefeuille aanvullen met het kopen en verkopen/verhuren van woningen is zonder twijfel een goede keuze. Via een vastgoedinvestering beschermt u uw vermogen namelijk tegen inflatie en kiest u bovendien voor een stabiel rendement. Investeren in vastgoed is dan ook een goed idee.

Op lange termijn is de waardevastheid een echte troef. Door uw beleggingsportefeuille aan te vullen met vastgoed, haalt u niet alleen rendement uit de huurinkomsten, maar ook uit de meerwaarde als u het vastgoed verkoopt. Met Matexi Invest kiest u uit een waaier aan nieuwbouwappartementen en -woningen op zorgvuldig uitgekozen toplocaties in België met hoog verhuurpotentieel.

Contacteer ons

Onze bouwstenen, uw succesvolle investering

75 jaar ervaring

Matexi 75 jaar ervaring in vastgoed

Matexi is expert in binnenstedelijke reconversieprojecten.

Lees meer...

Klaar om Matexi in 1 oogopslag te ontdekken?

Meer dan 300 medewerkers bouwen elke dag aan de toekomst. Zo verkocht Matexi in 2021 in totaal 530 woningen, 1.1233 appartementen en 11 retail & office ruimtes
Met een omzet van bijna 450 miljoen euro in 2021 blijft Matexi marktleider en een stabiele en financieel gezonde onderneming, actief in België, Luxemburg en Polen.
Matexi maakte al meer dan 44.300 gezinnen gelukkig met een eigen woonst. Wil je graag meer te weten komen over Matexi, ontdek meer hier...…

Locatie optimalisatie

Laagdrempelig

Ontwikkelingen in de kernen van steden, dicht bij voorzieningen en het openbaar vervoer.

Lees meer...

De beste locatie om te investeren in België.

Ben je op zoek naar enkele panden om te verhuren? Denk aan de gouden regel: locatie is alles als je gaat investeren in vastgoed. Met deze tips ontdek jij dé A-locatie voor je investering.

Ontdek hier het stappenplan…

Energieconformiteit = prioriteit

Snel verhuurd

Energiezuinige nieuwbouwpanden scoren beter op de verhuurmarkt dan oudere gebouwen.

 

Lees meer...

Hoe investeren in vastgoed voor verhuur?

 

Waarom investeren in vastgoed een goed idee is, is je ongetwijfeld al langer duidelijk. Een mooi rendement en een veilige belegging maken vandaag heel wat investeerders enthousiast. Wil jij er ook voor gaan? Met dit stappenplan vind je de investering in vastgoed die aansluit bij jouw profiel.

Lees meer…

Persoonlijke begeleiding

Wat de huurder wil

Advies op ùw maat. Let’s talk! 

 

Lees meer...

Welkom

Omdat elke investeerder identiek is voor ons, werken wij graag een aangepast voorstel op maat uit: Of u nu voor het eerst investeert of reeds vertrouwt bent met de vastgoed- en investeringsomgeving.

 

We bespreken je investeringswens

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we dieper in op wat je investeringswens is. En hoe Matexi hierin een rol kan spelen.

Geef aan op welke termijn en hoe je wenst te investeren en wat je verwachtingen zijn.

Wij informeren je over alle details en mogelijkheden

 

Je maakt een keuze:

Een keuze gemaakt, neem opnieuw contact op en we bespreken met jou de doorloopstappen van compromis tot oplevering.

 

Knoop doorgehakt:

Je beslist en bevestigt de optie. Het aankoopcontract wordt opgemaakt en plannen een afspraak in voor het ondertekenen van de compromis.

 

Proficiat met je investering.

Afhankelijk van je keuze word je in contact gebracht met de klantenbegeleiding voor de verdere opvolging van je nieuwbouw investering.

 

"De bouwkwaliteit, faciliteiten en locatie waren voor mij doorslaggevend. 4 Fonteinen voldeed perfect aan die eisen. In minder dan 2 weken waren mijn 2 appartementen verhuurd."


Exterieurbeeld Vilvoorde - 4 Fonteinen

Hoe rendabel is investeren in vastgoed?

Market Economist Roel Helgers deelt graag zijn expertise!

We zien dat meer en meer Belgen kiezen voor vastgoed. Niet onlogisch: De vastgoedprijzen in ons land zijn de laatste 5 jaar ongeveer met 3,5% per jaar gestegen. Dat betekent dat je niet alleen rendement haalt uit je huurinkomsten, maar dat je ook nog eens op je investering verdient wanneer je je huis of appartement na enkele jaren weer verkoopt.

Wie slim inspeelt op die demografische evolutie en oog heeft voor duurzame, energiezuinige nieuwbouw neemt voorsprong op andere investeerders.”

Lees meer…

Roel Helgers

Veel gestelde vragen over investeren in vastgoed:

Haal het maximale uit uw investering, met minimale kopzorgen voor uzelf.

Uw eigendom volledig huurklaar

Wij werken uw appartement of woning tot in de puntjes af en maken het in één klap verhuurklaar: van schilderwerken tot verlichting en gordijnen. Op die manier kan u uw investering zo snel mogelijk laten renderen.

Huurklaar appartement
Rentmeesterschap

Het beheer van uw eigendom(men) uit handen geven aan een rentmeester, dat is kiezen voor technische, administratieve, financiële én juridische opvolging.

Appartementen met rentmeesterschap

Laat ons u vrijblijvend informeren omtrent interessante investeringsopportuniteiten en ontwikkelingen op de vastgoedmarkt:

Gerelateerde artikels