Investeren in vastgoed

Vastgoed, dat is een toekomstbesteding.

Is het de eerste keer: helpen we je op weg, of ben je een ervaren investeerder op zoek naar vastgoed voor de fiscale voordelen? Je wil een comfortabel leven voor jezelf en je gezin, nu en in de toekomst. Maar hoe kan je spaargeld daarvoor zorgen? Welke investering bezorgt je een mooi rendement, zonder slapeloze nachten? Kom met je plannen langs bij Matexi. Samen vinden we de investering die perfect past bij jou en je budget. Vragen zoals: In vastgoed investeren met een beperkt budget of is investeren in vastgoed nog wel interessant?

Wat is mijn vastgoed rendement? Komen aanbod…

Contacteer ons

Waarom investeren in vastgoed met Matexi?

75 jaar ervaring

Matexi 75 jaar ervaring in vastgoed

Matexi is expert in binnenstedelijke reconversieprojecten.

Lees meer...

Klaar om Matexi in 1 oogopslag te ontdekken?

Meer dan 300 medewerkers bouwen elke dag aan de toekomst. Zo verkocht Matexi in 2020 in totaal 487 woningen, 868 appartementen en 250 vrije bouwgronden. 
Met een omzet van bijna 400 miljoen euro in 2020 blijft Matexi marktleider en een stabiele en financieel gezonde onderneming, actief in België, Luxemburg en Polen.
Matexi maakte al meer dan 42.500 gezinnen gelukkig met een eigen woonst. Wil je graag meer te weten komen over Matexi, ontdek meer hier...…

Locatie bepaling

Laagdrempelig

Verkavelingen in de kernen van steden, dicht bij voorzieningen en het openbaar vervoer.

Lees meer...

De beste locatie om te investeren in België.

Ben je op zoek naar enkele panden om te verhuren? Denk aan de gouden regel: locatie is alles als je gaat investeren in vastgoed. Met deze tips ontdek jij dé A-locatie voor je investering.

Ontdek hier het stappenplan…

Nieuwbouw projecten

Snel verhuurd

Huurders vinden een nieuwbouw vaak aantrekkelijker.

Lees meer...

Hoe investeren in vastgoed voor verhuur?

 

Waarom investeren in vastgoed een goed idee is, is je ongetwijfeld al langer duidelijk. Een mooi rendement en een veilige belegging maken vandaag heel wat investeerders enthousiast. Wil jij er ook voor gaan? Met dit stappenplan vind je de investering in vastgoed die aansluit bij jouw profiel.

Lees meer…

Helder aankooptraject

Wat de huurder wil

Heldere begeleiding via één aanspreekpunt.

Lees meer...

Welkom

Investeren in een specifiek project of vragen over rendement, neem vrijblijvend contact op:

Een verkoper staat jouw vraag te woord.

 

We bespreken je investeringswens

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we dieper in op wat je investeringswens is. En hoe Matexi hierin een rol kan spelen.

Geef aan op welke termijn en hoe je wenst te investeren en wat je verwachtingen zijn.

Wij informeren je over alle details en mogelijkheden

 

Je maakt een keuze:

Een keuze gemaakt, neem opnieuw contact op en we bespreken met jou de doorloopstappen van compromis tot oplevering.

 

Knoop doorgehakt:

Je beslist en bevestigt de optie. Het aankoopcontract wordt opgemaakt en plannen een afspraak in voor het ondertekenen van de compromis.

 

Proficiat met je investering.

Afhankelijk van je keuze word je in contact gebracht met de klantenbegeleiding voor de verdere opvolging van je nieuwbouw investering.

 

*Over vastgoed rendement

De rendementsberekening en de gehanteerde huurprijzen, interesten en kosten zijn louter indicatief. Matexi geeft geen enkele waarborg hieromtrent.
Meer info

Hoe rendabel is investeren in vastgoed?

Market Economist Roel Helgers deelt graag zijn expertise!

We zien dat meer en meer Belgen kiezen voor vastgoed. Niet onlogisch: De vastgoedprijzen in ons land zijn de laatste 5 jaar ongeveer met 3,5% per jaar gestegen. Dat betekent dat je niet alleen rendement haalt uit je huurinkomsten, maar dat je ook nog eens op je investering verdient wanneer je je huis of appartement na enkele jaren weer verkoopt.

Wie slim inspeelt op die demografische evolutie en oog heeft voor duurzame, energiezuinige nieuwbouw neemt voorsprong op andere investeerders.”

Lees meer…

Roel Helgers

Veel gestelde vragen over investeren in vastgoed:

Meer weten over investeren in nieuwbouwvastgoed?

Brochure aanvragen

Gerelateerde artikels