Wuustwezel Hofakker

 • kindvriendelijke woonbuurt in het centrum van Wuustwezel
 • energiezuinige woningen met moderne architectuur
 • alle voorzieningen op fiets- en wandelafstand
 • groot park om te ontspannen en elkaar te ontmoeten

venwei 24, wuustwezel

Wil je meer weten over dit project?

Woonbuurt Hofakker

In het hartje van de Noorderkempen, pal in het centrum van de landelijke gemeente Wuustwezel vind je de toekomstige woonbuurt Hofakker. We hebben samen met Evillas een vergunning bekomen om 80 moderne woningen te bouwen die zullen aansluiten bij het landelijk karakter van Wuustwezel.

Gezinnen die graag genieten van de uitgestrekte natuur en het gezellige dorpsleven gaan hier zeker en vast graag thuiskomen.Hofakker strekt zich uit van aan de doodlopende straten Venwei, Kapelwei, Het Wirikske en Hoge Bunder tot aan de dreef die leidt naar het kasteel van Ginhoven. Naast de ontwikkeling kiezen de gemeente, Evillas en Matexi ervoor zoveel mogelijk groen intact te houden. Zo ontstaat er een landschapspark van maar liefst 3,5 ha. Hierdoor blijft de dreef zichtbaar en behoudt het zijn glorie als historisch relict.

Wij plannen om te starten met bouwen in 2024. In januari is de werfzone afgezet met herashekken en werd het veldwerk van het archeologisch onderzoek uitgevoerd.

Omdat we een vergunning hebben bekomen voor een groepswoningbouw, bouwen wij alle 80 woningen tegelijkertijd winddicht.

Mis niets en meld je aan voor de updates via de blauwe knop.

 

in samenwerking met:

logo evillas

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Veelgestelde vragen

  Wanneer start de verkoop en wat zijn de verkoopprijzen?

  Start verkoop wordt bepaald in functie van het ogenblik waarop alle 80 woningen winddicht staan. De reden hiervoor is dat wij een vergunning hebben voor een groepswoningbouw en geen afzonderlijke vergunningen om eerst te verkavelen en daarna te bouwen. Momenteel is een rudimentaire planning opgemaakt. Wanneer we deze planning nauwkeuriger kunnen vastleggen, zal ook de start van verkoop bepaald worden. Pas op dat ogenblik worden de verkoopprijzen publiek gemaakt. Indien je interesse hebt, raden wij je aan om je op de wachtlijst te zetten. Deze zal binnenkort op deze pagina verschijnen. Zo ben je zeker dat je op de hoogte blijft.

  Vraag niet beantwoord? Contact