Varsenare Hof Van Straeten

 • BEN-woningen met 3 tot 4 slaapkamers en garage of carport
 • hoogstaande architectuur met kwaliteitsvolle afwerking
 • autoluwe buurt in uitgestrekte parkzone
 • toplocatie tussen dorp en stad, in de groene rand van Brugge
 • vlot bereikbaar, zachte mobiliteit naar alle voorzieningen

smissebeekstraat, varsenare

Hedendaagse architectuur en duurzaam comfort

De woonbuurt Hof van Straeten biedt moderne architectuur en eersteklas comfort in een veilige, autoluwe omgeving. De gesloten en halfopen woningen worden gebouwd op zuidoost- en zuidwestgerichte percelen, zodat bewoners ten volle kunnen genieten van zon, tuin en terras. Ook aan ruimte en luxe geen gebrek: achter de strak vormgegeven gevels in beige steen vind je open en lichte leefruimtes met vloerverwarming, 3 tot 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Daarnaast profiteren gezinnen van de hoogwaardige afwerking, een private carport of garage. De unieke woonbuurt bestaat uit een mooie mix van bouwstijlen, verbonden door de meerwaarde van hun architectuur, elegantie en duurzaamheid. De hoogwaardige BEN-woningen (E30) zijn standaard uitgerust met zonnepanelen, en wie nog meer energiekosten wil besparen, kiest voor de optionele warmtepomp.

Bereikbare droomlocatie in de groene rand van Brugge

Het Hof van Straeten ligt verscholen in een grote en kindvriendelijke parkzone, die via een netwerk van fiets- en wandelpaden verbonden is met het historische stadscentrum van Brugge. Het pittoreske Varsenare en het gezellige Jabbeke liggen op een boogscheut, en via de E40 bereik je in minder dan een halfuur de kust. Hoewel je wordt omgeven door de rust en het groen, heb je hier alle voorzieningen binnen handbereik: je fiets zo naar school of de supermarkt, en ook de bioscoop of het Jan Breydelstadium behoren tot de opties! Groen en residentieel wonen in een warme buurt tussen dorp en stad, met exclusieve toegang tot een brede waaier aan zachte mobiliteit. Het schilderachtige Hof van Straeten biedt het volledige plaatje.

KRIS EN MAXIM
Sales Consultant T 050 58 02 59

Weldra nieuw aanbod appartementen in verkoop. Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

Ontdek het aanbod

10 van 14 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  Genieten van rust en groen

  De BEN-woningen in landelijke stijl liggen in een rustige en pittoreske buurt aan de rand van de stad, omgeven door groen.

  Vlot bereikbaar en alles bij de hand

  Varsenare, Jabbeke en het historische hart van Brugge liggen op fietsafstand, en via de E40 bereik je binnen 20 minuten de kust.

  fiets
  Klassieke elegantie, eigentijds comfort

  De ruime en energiezuinige woningen (E20) zijn uitgerust met zonnepanelen en vloerverwarming en voorzien van een mooie tuin met terras.

  huis exterieur fiets
  ×

  Bekijk de buurt

  Varsenare is een mooie, residentiële gemeente in West-Vlaanderen. Onze groene, autoluwe en kindvriendelijke woonbuurt ligt op 5 km van het historisch Brugge en op 15 km van de kust.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Kris en Maxim Kris en Maxim

  Heb je nog vragen?

  Kris en helpt jou graag verder.