Mons Les Lisières d'Havré

 • appartementen (1 slaapkamer en 2 slaapkamers) met tuin of terras, beschikbaar voor oplevering
 • rustige en groene woonwijk, alleen bezocht door buurtbewoners
 • slechts 5 minuten van het centrum van Bergen en alle voorzieningen
 • Unieke voorwaarden voor een reeks percelen. Raadpleeg uw commercieel adviseur voor meer informatie

route d'obourg, bergen

MARIE COMPTE
Sales Consultant
Marie Compte

Welkom in Mons

halverwege het stadscentrum en het dorp Obourg. Als hoofdstad van de provincie Henegouwen is de stad Doudou tot ver buiten haar grenzen bekend. En niet alleen vanwege haar folklore of haar status als cultureel centrum: haar inwoners staan bekend om hun gevoel voor onthaal en aanstekelijke jovialiteit.

De wijk Lisières d'Havré is landelijk en groen gelegen. Het is uitstekend bereikbaar en heeft veel voorzieningen. Mis deze kans niet om je thuis te voelen op een plek waar rust heerst.

MARIE COMPTE
Sales Consultant T 065 68 07 00

Ontdek het aanbod

10 van 14 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  In de buurt Les Lisières d'Havré vind je zowel appartementen op mensenmaat als eengezinswoningen die perfect ingenesteld zijn in een bosrijk landschap. De buurt is ideaal gelegen op slechts enkele stappen van het bos van Havré waar je kan ronddwalen op de prachtige wandelpaden. Volg je de Route d'Obourg, dan sta je in slechts enkele minuten bij 3 supermarkten, verschillende winkels, een ziekenhuis en een universiteit. De buurt ligt op 4,5 km van het centrum van Bergen en belangrijke wegen zoals de E19 en de E42.

  De definitie van gezelligheid

  De keuze uit appartementen of huizen stelt de bewoners in staat een woning te vinden die naadloos aansluit bij hun behoeften. De groene ruimtes geven de bewoners de mogelijkheid om te ontspannen en stimuleren gezellige ontmoetingen.

  Een bruisende stad

  Bergen, de hoofdstad van Henegouwen, is een stad waar enorm veel te ontdekken valt. Dwaal rond in de pittoreske historische steegjes en ontdek de talrijke culturele schatten en musea die deze stad verborgen houdt. Via de enorme deuren van het stadhuis kom je terecht in het historische hart van de stad, waar de natuur naadloos overvloeit in de opmerkelijke architectuur van de gebouwen. Als je aan Bergen denkt, denk je ook meteen aan folklore. Ken jij de befaamde Doudou in Bergen?

  Een duik in de natuur

  Geniet ten volle van het leven naast het bos van Havré en verken deze groene long van 250 ha. Het is een plek die door iedereen geliefd is: de gemarkeerde paden nodigen uit tot heerlijke wandelingen en bieden in bepaalde delen zelfs de mogelijkheid om te fietsen of paardrijden.

  ×

  Bekijk de buurt

  De buurt is zeer vlot bereikbaar dankzij de grote verkeersassen vlakbij en het optimale netwerk van openbaar vervoer. Bovendien vind je om de hoek verschillende supermarkten, apotheken, een ziekenhuis én een universiteit. In slechts 10 minuten sta je met de auto in het centrum van Bergen.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marie Compte Marie Compte

  Heb je nog vragen?

  Marie helpt jou graag verder.