Blankenberge Parkville

 • residentiële appartementen door CAAN-architecten
 • ruim aanbod: 1, 2 of 3 slaapkamers
 • voorzien van ruime terrassen en ondergrondse parkeerplaats of afgesloten garage
 • op 250m van het strand, vlak bij de tram
 • wonen aan het groen
 • op deze website staat een selectie van ons aanbod. Nog niet gevonden wat je zoekt?
  Contacteer ons, dan gaan we samen op zoek naar het appartement dat bij jou past.

Maurice Devriendtlaan, Blankenberge

Contacteer ons

Zalig tot rust komen
Op 250 meter van het strand van Blankenberge en vlak bij de pier, de zeedijk en de duinen, biedt Parkville meteen het vakantiegevoel waar levensgenieters naar op zoek zijn.
Tussen de Maurice Devriendtlaan en de Prins Karellaan, midden in het groen, ontwikkelen we een residentieel project met 112 appartementen. De units zijn verspreid over 5 gebouwen die elk gekenmerkt worden door hun eigen kwaliteitsvolle architectuur. De volumes situeren zich rondom een private binnentuin waar bewoners elkaar ontmoeten.
Op heden zijn gebouwen Lighthouse (C), Beachwalk (D), Sea Breeze en Sunset (E) in verkoop.

Vlot richting vakantiegevoel
Met de wagen is Parkville bijzonder vlot bereikbaar. Via de Prins Karellaan rijd je heel gemakkelijk de ondergrondse parking binnen. De kusttram is op wandelafstand en het treinstation bevindt zich op amper een kilometer. Zo ben je in geen tijd klaar om te genieten van een terrasje op de dijk, een shoppingnamiddag in de winkelstraten of de kleurrijke natuur. Onmiddellijk vakantiegevoel verzekerd!

Duurzame keuzes
De appartementen zijn alvast klaar voor de toekomst. Het project is uitgerust met een systeem van collectieve geothermie waarmee energie op een duurzame manier uit de bodem wordt gehaald. Elk appartement beschikt over een eigen individuele warmtepomp voor de aansturing van de vloerverwarming en aanmaak van warm water.

Een comfortabel leven
Levenslang thuis wonen? In één van de 26 appartementen binnen residentie Sea Breeze zit je goed. De appartementen hebben alle voorzieningen om het jou extra comfortabel te maken. Denk maar aan schuifdeuren en een drempelloze toegang tot het terras, en binnenkomen in de inkomhal via een eenvoudig badgesysteem. In het complex is er verder plaats om elkaar te ontmoeten. In de gemeenschappelijke ruimte op het gelijkvloers drink je samen met medebewoners een kopje koffie of geniet je van de krant. Het is er zalig vertoeven met vrienden en familie. Ook voor wekelijkse recreatieve activiteiten is er plaats!

Brochure aanvragen
PATRICK VERMEULEN
Sales Consultant T 050 58 04 85
Contacteer ons

Welke woning verkies je?

Appartement

 • met 1, 2 of 3 slaapkamers
 • met ruime terrassen
bekijk aanbod

Penthouse

 • met 1, 2 of 3 slaapkamers
 • met ruime terrassen
bekijk aanbod

Studio

 • met 1 slaapkamer
 • met terras van 12 m²
bekijk aanbod

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   Ontdek de buurt

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Gerelateerde artikels