Roeselare Het Laere

  • tijdelijk uitverkocht
  • weldra nieuw aanbod appartementen
  • schrijf je hieronder in op de wachtlijst 

noordstraat 119, roeselare

Rustig en groen wonen in hartje Roeselare

In centrum Roeselare, vlak aan het Noordhofpark, bevindt zich de nieuwe stadsbuurt Het Laere. Op deze duurzame, autovrije en groene site kun je heerlijk wonen. De buurt bestaat uit een gevarieerd aanbod BEN-appartementen, allen aangesloten op het warmtenet. Als eigenaar van een BEN-appartement geniet je van een lage energiefactuur en bovendien ook van diverse interessante overheidspremies, zoals een korting op de onroerende voorheffing.

Weldra nieuw aanbod appartementen in verkoop. Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

Ontdek de buurt

Met de fiets naar school

Wie in Het Laere woont, brengt de kinderen relaxed naar de crèche of naar school. In 3 minuutjes fiets je naar 1 van de 3 scholen in de buurt.

kindjes fiets park
Vlot naar het station

In nog geen 5 minuten fiets je naar het station, waar om het halfuur een trein vertrekt naar Brugge en Kortrijk. Met de auto bereik je de snelweg A17/E403 in een kwartier.

station Roeselare
Winkels op wandelafstand

Je kunt makkelijk te voet naar de markt en de winkelstraten van Roeselare. Naast grote ketens en bijzondere boetiekjes vind je hier veel terrasjes en gezellige cafés om even op adem te komen.

mama kind stad
×

Bekijk de buurt

In het centrum Roeselare, vlak aan het Noordhofpark, bevindt zich de energiezuinige woonbuurt Het Laere. Deze autovrije en groene site ligt op wandelafstand van het centrum. In Roeselare valt heel wat te beleven en het is de ideale uitvalsbasis voor uitstappen in de hele provincie. Het is een bruisende stad waarin het aangenaam wonen en werken is.

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!