Wonen in een bruisende buurt? Bezoek de Matexi kijkdag.Kom langs!
Nieuwbouw aan 6%
Een nieuwbouwwoning- of appartement aan het verlaagd BTW-tarief van 6%? Bekijk de buurten die in aanmerking komen voor deze uitzonderlijke kans. Meer info

Roeselare Het Laere

 • laatste parkappartement met 3 slpk en terras van 17 m²
 • BEN (bijna-energieneutraal), aangesloten op het warmtenet, zonnepanelen, vloerverwarming, ...
 • ondergrondse garageboxen en bergingen voor bewoners van de appartementen
 • gelegen aan het Noordhofpark, op wandelafstand van de Grote Markt
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

noordstraat 119, roeselare

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant
Kris Parmentier

Rustig en groen wonen in hartje Roeselare

In centrum Roeselare, vlak aan het Noordhofpark, bevindt zich de energiezuinige stadsbuurt Het Laere. In deze duurzame, autovrije en groene site kun je heerlijk wonen. De buurt bestaat uit een gevarieerd aanbod BEN-parkappartementen en stadswoningen, allen aangesloten op het warmtenet. Als eigenaar van een BEN-appartement geniet je zo van een lage energiefactuur en bovendien ook van diverse interessante overheidspremies, zoals een korting op de onroerende voorheffing.

Alle appartementen hebben een ruim terras om gezellig te genieten van het groene uitzicht. De moderne stadswoningen beschikken over een stadstuin en terras. Het Noordhofpark is uitgegroeid tot een volwassen stadspark, er werden mooie binnentuinen en groendaken aangelegd en de site is volledig autovrij: auto’s staan veilig in de ondergrondse garage.

Het laatste appartement is volledig instapklaar, snel verhuizen is mogelijk.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief. Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

De prijs is de prijs

Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij Matexi daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant T 051 28 03 70

Ontdek het aanbod

2 van 2 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  Met de fiets naar school

  Wie in Het Laere woont, brengt de kinderen relaxed naar de crèche of naar school. In 3 minuutjes fiets je naar 1 van de 3 scholen in de buurt.

  Vlot naar het station

  In nog geen 5 minuten fiets je naar het station, waar om het halfuur een trein vertrekt naar Brugge en Kortrijk. Met de auto bereik je de snelweg A17/E403 in een kwartier.

  Winkels op wandelafstand

  Je kunt makkelijk te voet naar de markt en de winkelstraten van Roeselare. Naast grote ketens en bijzondere boetiekjes vind je hier veel terrasjes en gezellige cafés om even op adem te komen.

  ×

  Bekijk de buurt

  In het centrum Roeselare, vlak aan het Noordhofpark, bevindt zich de energiezuinige woonbuurt Het Laere. Deze autovrije en groene site ligt op wandelafstand van het centrum. In Roeselare valt heel wat te beleven en het is de ideale uitvalsbasis voor uitstappen in de hele provincie. Het is een bruisende stad waarin het aangenaam wonen en werken is.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Kris Parmentier Kris Parmentier

  Heb je nog vragen?

  Kris helpt jou graag verder.