Roeselare Het Laere

 • parkappartementen met 1 tot 3 slpk en zeer ruime terrassen tot 80m²
 • stadswoningen met 3 tot 4 slpk en 1 of 2 badkamers
 • aanleg van het terras, omheining van de tuin en de tuinberging zijn inbegrepen in de prijs!
 • BEN (bijna-energieneutraal), aangesloten op het warmtenet, zonnepanelen, vloerverwarming, ...
 • ondergrondse garageboxen en bergingen voor bewoners van de appartementen
 • gelegen aan het Noordhofpark, op wandelafstand van de Grote Markt

Noordstraat 119, Roeselare

Contacteer ons

Rustig en groen wonen in hartje Roeselare

In centrum Roeselare, vlak aan het Noordhofpark, bevindt zich de energiezuinige stadsbuurt Het Laere. In deze autovrije, groene site kun je heerlijk wonen. De buurt bestaat uit een gevarieerd aanbod BEN-parkappartementen en stadswoningen, allen aangesloten op het warmtenet. Als eigenaar van een BEN-appartement geniet je zo van een lage energiefactuur en bovendien ook van diverse interessante overheidspremies, zoals een korting op de onroerende voorheffing.
Alle appartementen hebben een ruim terras om gezellig te genieten van het groene uitzicht. De moderne stadswoningen beschikken over een stadstuin en terras. Het Noordhofpark is uitgegroeid tot een volwassen stadspark, er werden mooie binnentuinen en groendaken aangelegd en de site is volledig autovrij: auto’s staan veilig in de ondergrondse garage.
Heel wat appartementen zijn volledig instapklaar, snel verhuizen is mogelijk.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief.
Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden. 

KRIS PARMENTIER
Sales Consultant T 051 28 03 70
Contacteer ons
Kijkdag: Plan je bezoek

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Ontdek de buurt

   De nieuwe pleinen van ‘Het Laere’ worden op maat ingericht van de toekomstige bewoners en winkelende passanten. Verpozen en keuvelen kan al zittend op de verhoogde gras-, plant- en boomvakken. Deze bruisende en levendige buurt geeft ongetwijfeld een extra dimensie aan ‘wonen in het centrum van Roeselare’.

   • Winkelen
   • Financieel
   • Mobiliteit
   • Onderwijs
   • Vrije tijd
   • Zorg

   Liever een ecologisch stadsappartement dan een villa op het platteland

   Het Laere aan het park Noordhof in hartje Roeselare is een nieuwe, bruisende en ecologische stadsbuurt die een nieuwe dimensie geeft aan het centrum van Roeselare. Maar niets zegt meer dan de woorden van de eerste bewoners. Dirk Dewulf en zijn echtgenote verhuisden van hun villa naar een stadsappartement in deze nieuwe buurt. Ze wonen voor het eerst in hun leven in een appartement, maar wat een positieve ervaring! ,,We hebben het ons nog geen minuut beklaagd.’’

   Lees meer

   We hebben het ons nog geen minuut beklaagd.
   Dirk Dewulf, bewoner in Het Laere

   Gerelateerde artikels

   6% BTW - Uitzonderlijke kans
   Komt jouw droomwoning of -appartement in deze buurt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%? Vraag naar de voorwaarden bij onze Sales Consultant. Meer info