Herent Paardenveldstraat

 • moderne, halfopen woningen met mooie terrassen
 • in een groen en glooiend landschap
 • autoluwe en kindvriendelijke buurt
 • op enkele minuten van het centrum van Leuven

nieuwe steenweg 8h, winksele

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant
Guy Van de Velde

Landelijk rustig wonen vlak bij Leuven

Deze unieke, eigentijdse woonbuurt aan de Paardenveldstraat bestaat uit moderne nieuwbouwwoningen omgeven door parkgebied. Deze groene buurt bestaat uit vijf groepen van telkens vier halfopen woningen. Elk huis heeft twee verdiepingen, een groendak en een ondergrondse garage.

Buiten geniet u van een mooi terras en van een ruime, gedeelde parkzone. Binnen van een optimale indeling en een mooi uitzicht. Dankzij hun strakke, moderne vormgeving met donkere en lichte vlakken springen deze huis in het oog in het glooiende landschap dat deze buurt aan de Paardenveldstraat typeert.

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant T +32 16 98 04 52

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Guy Van de Velde Guy Van de Velde

  Heb je nog vragen?

  Guy helpt jou graag verder.