Broechem Kapelstraat

 • energiezuinige woningen
 • sfeervolle buurt met centraal buurtpark
 • landelijk gelegen, nabij het centrum
 • bijna energieneutraal, verwarmen zonder gas

kapelstraat, broechem

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant
Christophe Blassieaux

Sfeervolle en landelijke buurt, nabij het centrum

Aan de Kapelstraat in Broechem, een deelgemeente van Ranst, werkt Matexi aan een sfeervolle en groene buurt, landelijk gelegen nabij het centrum. Rondom een gezellig buurtpark komen 24 ruime woningen met privétuin. De duurzaamheid in deze woonbuurt staat centraal. Zo zijn de woningen bijna energieneutraal en verwarm je er zonder gas.

Perfecte ligging
In deze nieuwe autovrije buurt in de Kapelstraat is het erg rustig en landelijk wonen. Tegelijk liggen alle voorzieningen slechts op wandelafstand, want het centrum van Broechem is maar een boogscheut verwijderd. Een deel van deze woningen sluit rechtstreeks aan op de bestaande straat, de Pater Domstraat. Het andere deel grenst aan de nieuwe openbare groenzone, die een aangenaam rustpunt vormt bij het thuiskomen van de bewoners.

Duurzame woningen
De bijna energieneutrale woningen worden opgetrokken in een hedendaagse architecturale stijl, waarbij elke woning een uniek en kenmerkend karakter krijgt. Er is geen gas nodig om ze te verwarmen. Ze bieden al het moderne comfort, volgens de recentste normen. Er wordt een mix voorzien met 3, 4 of 5 slaapkamers.

Autovrije sfeervolle buurt
De woningen met privétuin zijn gelegen rondom een gezellig park. Je auto kan je kwijt in de centraal gelegen carports. De overige delen van de buurt zijn volledig autovrij, ideaal om te fietsen en wandelen. Dit draagt bij tot de rust en de veiligheid van de buurt. Kortom: jong en oud voelen zich hier thuis.

Wens je op de hoogte te blijven? Contacteer ons dan snel.

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 03 808 27 82

Ontdek het aanbod

4 van 4 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Ten oosten van Antwerpen ligt het groene en landelijke Broechem, een deelgemeente van Ranst. Broechem is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en biedt gemakkelijke toegang tot andere nabijgelegen steden en dorpen.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Christophe Blassieaux Christophe Blassieaux

  Heb je nog vragen?

  Christophe helpt jou graag verder.