Wonen in een bruisende buurt? Bezoek de Matexi kijkdag.Kom langs!

Broechem Kapelstraat

  • 24 energiezuinige woningen
  • sfeervolle buurt met centraal buurtpark
  • landelijk gelegen, nabij het centrum
  • bijna energieneutraal, verwarmen zonder gas

kapelstraat, broechem

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant
Christophe Blassieaux

Sfeervolle en landelijke buurt, nabij het centrum

Aan de Kapelstraat in Broechem, een deelgemeente van Ranst, werkt Matexi aan een sfeervolle en groene buurt, landelijk gelegen nabij het centrum. Rondom een gezellig buurtpark komen 24 ruime woningen met privétuin. De duurzaamheid in deze woonbuurt staat centraal. Zo zijn de woningen bijna energieneutraal en verwarm je er zonder gas.

Blijf op de hoogte
Wens je als eerste op de hoogte te blijven over de nieuwbouwwoningen in deze nieuwe buurt? Schrijf je dan nu in op de wachtlijst. Je mag weldra meer nieuws over het aanbod verwachten, alsook een uitnodiging voor de start voorverkoop.

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 03 808 27 82

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Christophe Blassieaux Christophe Blassieaux

Heb je nog vragen?

Christophe helpt jou graag verder.