Hasselt Quartier Bleu

  • stijlvol wonen op een unieke locatie aan het water, centrum Hasselt
  • stadswoningen, appartementen en penthouses
  • snuif de sfeer op in een van onze modelappartementen
  • bekijk het aanbod op quartierbleu.be 

broekermolenplein 2, hasselt

Stadskwartier voor levensgenieters

De rust van het kabbelende water aan de voordeur, de bruisende actie van de levendige stad op wandelafstand: Quartier Bleu is een stadskwartier voor levensgenieters. Dit uitzonderlijke woonproject aan de Blauwe Boulevard vlijt zich neer tussen de Hasseltse binnenring en het sfeervolle water van de Kanaalkom.

Het is de ‘poort’ naar Hasselt, voorzien van stijlvolle winkels, goede restaurants, hippe bars en trendy hotspots. Hier een woonst kopen verzekert je van de toekomst, zowel voor eigen gebruik als voor verhuur. Ons uitgebreide aanbod appartementen (1, 2 en 3 slpk.), stadswoningen en penthouses heeft iets voor iedereen.

Hier wonen? Dat is een vakantiegevoel dat nooit wegebt… 

Bekijk ons aanbod in verkoop op quartierbleu.be

INGE EN MARISA
Sales Consultant T 011 41 33 23

Ontdek het aanbod

7 van 7 loten

Filters wissen

Het woongevoel ervaren?

×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Marisa en Inge Marisa en Inge

Heb je nog vragen?

Inge en helpt jou graag verder.