Supporting greatness

Het Young Professional Program bij Matexi

We are serious about awesome people. Toptalenten willen wij nóg beter maken in hun vak. In deze filosofie stippelden we het Young Professional Program uit: een traject waarmee we een tiental professionals met een passie voor vastgoed aantrokken voor een carrière als Jr. Project Developer bij Matexi. Matexi is met dit programma uniek in de vastgoedmarkt.

Bij Matexi staat groei voorop, niet alleen in onze resultaten maar ook voor onze medewerkers. Met het Young Professional Program bieden we Junior Project Developers een intens traject van persoonlijke en professionele groei.

Projectontwikkeling is een métier. Een stiel die je niet op de schoolbanken kan leren. Je hebt er een specifieke drive, mindset en set van vaardigheden voor nodig.

Dankzij zijn gevarieerd programma stoomt het Young Professional Program jonge talenten klaar om deel uit te maken van Matexi’s team van Project Developers.

Zij genieten van alle voordelen van een groeiend bedrijf. Bij Matexi schieten de projecten als paddenstoelen uit de grond, en als deel van ons team bepalen Project Developers mee het gezicht van fantastische buurten!

Jonge collega's overleggen aan hun bureau
"Ik ben afgestudeerd als communicatiewetenschapper en had geen enkele vastgoedervaring. Maar als je gemotiveerd bent en ambitie toont, dan krijg je bij Matexi volop kansen. Zo mocht ik deel uitmaken van de eerste, interne groep Junior Project Developers die het Young Professional Program doorloopt. We gaan een echte boost krijgen als Project Developers, ik heb er heel veel zin in!"

 

Thomas Verhelle
Deelnemer interne groep YPP

Portret van Thomas in een winkelstraat

Interview met Thomas Verhelle

Bekijk het unieke carrierepad van Thomas

Dit is het Young Professional Program van Matexi

Onze deelnemers aan het Young Professional Program startten met verschillende andere high-potentials in een uitgestippeld traject van 18 maanden. Daarin krijgen ze een steile leercurve naar de specifieke en complexe rol van Project Developer. Daarna krijgen ze voldoende kansen om verder te groeien binnen Matexi, mét een doorgedreven kennis van het métier en het bedrijf in je rugzak.

Matexi: Supporting Greatness

Onze mensen maken Matexi tot het geweldige bedrijf dat het is. We willen elk van onze medewerkers en experts doen uitblinken. Onder andere door hen de ruimte te geven om te groeien en hun ambities na te jagen. En door hen daar ook voor te belonen. De beste resultaten? Die haal je als je sterke expertise combineert met straf teamwerk.

Het is duidelijk dat we bij Matexi fan zijn van sportieve waarden als doorzettingsvermogen, ownership, focus, teamwork, vertrouwen en respect. Ze maken deel uit van ons DNA en versterken onze visie ‘Everybody deserves a great place to live’

Atleet traint voor een appartementsblok van Matexi

Niet toevallig is Matexi de officiële partner van het Belgisch Olympisch Comité (BOIC) om ook buiten de bedrijfsmuren Greatness te ondersteunen. #TeamBelgium for the win! Ook onze medewerkers genieten mee van onze vooraanstaande band met de Olympische atleten en events.

Mountainbiker oefent op een Matexi terrein