Supporting greatness

Young professional, are you ready?

We are serious about awesome people. Toptalenten willen wij nóg beter maken in hun vak. In deze filosofie stippelden we het Young Professional Program uit: een traject waarmee we professionals met een passie voor vastgoed willen aantrekken voor een carrière als Jr. Project Developer bij Matexi. Matexi is met dit programma uniek in de vastgoedmarkt.
  • Bij Matexi staat groei voorop, niet alleen in onze resultaten maar ook voor onze medewerkers. Met het Young Professional Program bieden we Junior Project Developers een intens traject van persoonlijke en professionele groei.

  • Projectontwikkeling is een métier. Een stiel die je niet op de schoolbanken kan leren. Je hebt er een specifieke drive, mindset en set van vaardigheden voor nodig.

  • Dankzij zijn gevarieerd programma stoomt het Young Professional Program je klaar om deel uit te maken van Matexi’s team van Project Developers.

  • Geniet van alle voordelen van een groeiend bedrijf.Bij Matexi schieten de projecten als paddenstoelen uit de grond. Als deel van ons team bepaal jij mee het gezicht van fantastische buurten!

"Ik ben afgestudeerd als communicatiewetenschapper en had geen enkele vastgoedervaring. Maar als je gemotiveerd bent en ambitie toont, dan krijg je bij Matexi volop kansen. Zo mocht ik deel uitmaken van de eerste, interne groep Junior Project Developers die het Young Professional Program doorloopt. We gaan een echte boost krijgen als Project Developers, ik heb er heel veel zin in!"

Thomas Verhelle
Deelnemer interne groep YPP

Is het Young Professional Program iets voor jou?

Het Young Professional Program gaat van start met een groep getalenteerde professionals met een passie voor vastgoed. Samen gaan jullie dit avontuur aan en werken jullie aan een veelbelovende carrière.

Ben jij een ondernemende en gedreven persoonlijkheid met 2 tot 4 jaar werkervaring én een Master-diploma? Dan ben jij de Young Professional die we zoeken. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in vastgoed: wat telt is jouw mindset.

Ik stel me kandidaat

Dit ben jij

  1. Je neemt ownership

    Als Jr. Project Developer geef je buurten mee vorm en ben je gaandeweg verantwoordelijk voor je portefeuille aan projecten. Je combineert daarbij tal van talenten en expertises, zoals negotiëren, financieel beheer, leiderschap, inzicht in stadsplanning, of laat je daarin coachen door je manager en collega’s.

Dit is het Young Professional Program van Matexi

Als Young Professional bij Matexi stap je met verschillende andere high-potentials in een uitgestippeld traject van 18 maanden. Daarin bezorgen we je een steile leercurve naar de specifieke en complexe rol van Project Developer. Daarna krijg je voldoende kansen om verder te groeien binnen Matexi, mét een doorgedreven kennis van het métier en het bedrijf in je rugzak.


Dit mag je verwachten:

Core rol als Jr. Project Developer

Als Jr. Project Developer bij Matexi ben je betrokken bij élke schakel van het buurtontwikkelingsproces. Zoeken naar een locatie, het project vergund krijgen, de ontwikkeling onderzoeken, commercialisatie: het zit allemaal in jouw takenpakket. Dat betekent dat je véél kennis en een groot netwerk moet opbouwen. Aan de hand van concrete projecten in je portefeuille, bouw je dit gaandeweg op.
Two female Matexi employees in a meeting

Must have experiences

Om de business, de eindklant en het bedrijf goed te doorgronden, zitten er in het Program concrete ervaringen die voor elke Junior Project Developer een meerwaarde vormen, zoals assisteren bij een kijkdag, de oplevering van een project bijwonen of onderhandelen met aannemers. Hiervoor loop je mee met Sales & Marketing, Constructie en Finance.

Training program

Naast het uitgebreide Learning & Development-traject voor alle medewerkers, is er voor de groep Young Professionals een specifiek, interactief trainingstraject van meerdere dagen. Daarin focussen jullie samen op het ontwikkelen van specifieke skills voor de job van Jr. Project Developer.

Praktisch

Timing

Vóór 1 december: Stel je kandidaat voor dit unieke programma November - december: Kom op sollicitatiegesprek en ontmoet je toekomstige collega’s Februari 2022: Start van je nieuwe carrière!
Locatie
Matexi is actief in 12 regio’s, verspreid over België. Afhankelijk van de fit tussen jou en Matexi, bepalen we welke regio jouw vaste werkgebied wordt.


Matexi: Supporting Greatness

Onze mensen maken Matexi tot het geweldige bedrijf dat het is. We willen elk van onze medewerkers en experts doen uitblinken. Onder andere door hen de ruimte te geven om te groeien en hun ambities na te jagen. En door hen daar ook voor te belonen. De beste resultaten? Die haal je als je sterke expertise combineert met straf teamwerk.

Het is duidelijk dat we bij Matexi fan zijn van sportieve waarden als doorzettingsvermogen, ownership, focus, teamwork, vertrouwen en respect. Ze maken deel uit van ons DNA en versterken onze visie ‘Everybody deserves a great place to live’

Niet toevallig is Matexi de officiële partner van het Belgisch Olympisch Comité (BOIC) om ook buiten de bedrijfsmuren Greatness te ondersteunen. #TeamBelgium for the win! Ook onze medewerkers genieten mee van onze vooraanstaande band met de Olympische atleten en events.

Ready for the Young Professional Program?

Stel je kandidaat

Stel je kandidaat
Schrijf je in voor het Young Professional Program Stel je kandidaat