Roeselare De Vlieger

 • fase 1: uitverkocht!
 • fase deeltuin: woningen (HOB en GB) met 3 tot 5 slpk en autostaanplaats
 • budgetvriendelijke en heel energiezuinige BEN-woningen 
 • binnenafwerking op maat van de klant
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

Gelukstraat, Via Gitsestraat THV NR 479, Roeselare

Contacteer ons

De Vlieger geeft jouw woondroom vleugels!

Kijk je uit naar een eigen nieuwbouwwoning? Matexi-buurt De Vlieger geeft jouw woondroom vleugels! Hier koop je in volle vertrouwen en krijg je verrassend veel voor je budget. 

Een heel energiezuinig huis vormt jouw nieuwe thuis binnen woonbuurt De Vlieger. Bijna-EnergieNeutraal uiteraard, mét de optie om extra zonnepanelen te plaatsen en een nóg lager E-peil te behalen (E20 i.p.v. E30 bij BEN). Doordat je woning bovendien op het stedelijke warmtenet aangesloten is, blijft je energiefactuur extra laag.

Er zijn twee woonconcepten: 
Fase 1: uitverkocht!
Fase 2 biedt huizen aan met 3 tot 5 slaapkamers, gelegen rond een grote private groenzone. Deze unieke halfopen en gesloten bebouwingen bieden het beste van twee werelden: in je privétuin beleef je gezellige gezinsmomenten, in de grote private groenzone ontmoet je je buren en genieten kinderen van een veilige speelomgeving.

Brochure aanvragen
RENZO VANNESTE
Sales Consultant T 051 28 01 49
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Energiezuinig wonen

  Elke woning werd afgewerkt met kwalitatieve en energiezuinige materialen. Het E-peil van E30 kan je met extra zonnepanelen verlagen tot E20 en dankzij de aansluiting aan het stedelijk warmtenet bespaar je daarbovenop op je energiekosten. Aan de autostaanplaatsen zijn er laadpalen voor elektrische wagens voorzien.

  matexi de vlieger usp 3
  Groene oase

  Centraal tussen de woningen is er een afgesloten binnentuin, die aanvullend op je privétuin voorziet in een groene ontmoetingsplek om tijd door te brengen met je buren. De deeltuin van meer dan 1.600 m2 is voorzien van weelderige beplanting, speelelementen en zitbanken

  matexi de vlieger usp 1
  Sublieme bereikbaarheid

  In de Vlieger geniet je van een ideale bereikbaarheid, dankzij de bushalte op 200 meter, het station van Roeselare op 2,5 kilometer en de ringweg op maar 2 minuten rijden. Zowel op de Brugesteenweg vlakbij als in centrum Roeselare vind je tal van supermarkten, horeca en winkels.

  matexi de vlieger usp 2
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Gerelateerde artikels