Vilvoorde 4 Fonteinen

  • appartementen en huizen in dé stadsbuurt rondom water en groen, tegenover park Drie Fonteinen
  • verkeersluwe buurt met een autovrije fiets- en wandelboulevard langs de waterkant
  • met tal van faciliteiten om alles uit het leven te halen
  • Ontdek het aanbod op www.4fonteinen.be

Broekplein 7, Vilvoorde

Contacteer ons

Deze nieuwe bruisende en autovrije woonwijk aan de waterkant van Vilvoorde, tegenover het park 3 Fonteinen, is in vele opzichten uniek. Dankzij de combinatie van wonen en werken, 3 ha groen, voet- en fietspaden en bruisende stadspleinen biedt 4 Fonteinen de perfecte mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen. Dit alles aan de rand van Vilvoorde en op een boogscheut van Brussel-Hoofdstad.
Alle appartementen hebben een ruim terras om te genieten van het fenomenale uitzicht: op het water, het park 3 Fonteinen of het nieuw aangelegde Broekplein. De keuze is aan u! De nieuwe woonwijk heeft voor ieder wat wils: kant-en-klare appartementen in 't Sas', lichte hoekappartementen in 't Brughuis' en luxe appartementen met hoge plafonds in 'Waterzicht'. Of je nu houdt van de dynamiek van het stadsleven of de rust van het groen, in 4 Fonteinen vind je vast en zeker een warm thuis.

ELENA LAGAISSE
Sales Consultant T 02 320 26 99
Contacteer ons
Kijkdag: Plan je bezoek
buurtbarometer

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

Woning virtueel bezoeken

Gerelateerde artikels

6% BTW - Uitzonderlijke kans
Komt jouw droomwoning of -appartement in deze buurt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%? Vraag naar de voorwaarden bij onze Sales Consultant. Meer info