Nieuwbouw aan 6%
Een nieuwbouwwoning- of appartement aan het verlaagd BTW-tarief van 6%? Bekijk de buurten die in aanmerking komen voor deze uitzonderlijke kans. Meer info

Vilvoorde 4 Fonteinen

  • appartementen en huizen in dé stadsbuurt rondom water en groen, tegenover park Drie Fonteinen
  • verkeersluwe buurt met een autovrije fiets- en wandelboulevard langs de waterkant
  • met tal van faciliteiten om alles uit het leven te halen
  • Ontdek het aanbod op www.4fonteinen.be

broekplein 7, vilvoorde

ELENA LAGAISSE
Sales Consultant
Elena Lagaisse

Deze nieuwe bruisende en autovrije woonwijk aan de waterkant van Vilvoorde, tegenover het park 3 Fonteinen, is in vele opzichten uniek. Dankzij de combinatie van wonen en werken, 3 ha groen, voet- en fietspaden en bruisende stadspleinen biedt 4 Fonteinen de perfecte mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen.

Dit alles aan de rand van Vilvoorde en op een boogscheut van Brussel-Hoofdstad.Alle appartementen hebben een ruim terras om te genieten van het fenomenale uitzicht: op het water, het park 3 Fonteinen of het nieuw aangelegde Broekplein. De keuze is aan u! De nieuwe woonwijk heeft voor ieder wat wils: kant-en-klare appartementen in 't Sas', lichte hoekappartementen in 't Brughuis' en luxe appartementen met hoge plafonds in 'Waterzicht'.

Of je nu houdt van de dynamiek van het stadsleven of de rust van het groen, in 4 Fonteinen vind je vast en zeker een warm thuis.

Bezoek de buurt

Zelf een bezoekje brengen aan deze duurzame buurt? Dat kan! Contacteer ons voor een afspraak. Wij verwelkomen jou graag in het infokantoor (Broekplein 7, Vilvoorde) en laten jou met veel plezier het kijkappartement en de kijkwoning zien.

ELENA LAGAISSE
Sales Consultant T 02 320 26 99

Het woongevoel ervaren?

×

Bekijk de buurt

In dit nieuwe stadsdeel vind je een groot buurtplein, een lagere school, een buurtsupermarkt, een fiets- en voetgangersbrug naar park Drie Fonteinen en een halte voor de waterbus naar bijvoorbeeld Thurn & Taxis. Het bruisende stadsleven is vlakbij.

Koppel in woning met gezin

Je woning eerst huren en later kopen? Dat kan...

Wil je eigenaar worden van je eigen woning, maar heb je nu niet de middelen om die droom te realiseren? Met HappyNest kan je de woning eerst huren en ze aankopen na 5 of 6 jaar tegen een vooraf afgesproken prijs. Zo heb je meer tijd om te sparen en... je buren te leren kennen!

Meer weten over HappyNest?

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Elena Lagaisse Elena Lagaisse

Heb je nog vragen?

Elena helpt jou graag verder.