Nieuwbouw aan 6%
Een nieuwbouwwoning- of appartement aan het verlaagd BTW-tarief van 6%? Bekijk de buurten die in aanmerking komen voor deze uitzonderlijke kans. Meer info

Tienen Donysite

 • autoluwe kleinschalige groene stadsbuurt in centrum Tienen
 • nieuwbouw woningen & -appartementen
 • gezellige groenzones en moestuin

donystraat, tienen

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant
Guy Van de Velde

Groen en karaktervol wonen in het centrum van de stad

Dony telt 47 appartementen en 5 woningen die allemaal te midden van een groene oase liggen in het centrum van Tienen. Nieuwe moderne constructies worden afgewisseld met gerenoveerde, historische panden.

Appartementen in het groen

Ben je op zoek naar een appartement? Dan heb je de keuze tussen een karaktervolle Urban Loft en een modern nieuwbouwappartement. Naast ruime terrassen genieten alle appartementen van het uitmuntende zicht op de groene stadsoase. De appartementen op het gelijkvloers hebben een eigen tuin.

Aanpasbare stadswoningen

Opteer je voor een huis? Dony telt 5 woningen met een eigen tuin en terras. Met een vloeroppervlakte van 166 vierkante meter en drie slaapkamers bieden de woningen voldoende ruimte voor elk gezinslid. Elke woning heeft een eigen achtertuin, alsook een terras aan de voorzijde te midden van de groene stadsoase.

Stadsbuurt in het groen

Dony zet sterk in op beleving, rust en sociale interactie tussen buren. Dankzij een gemeenschappelijke moestuin, een polyvalente ruimte en een luchtige hof is er een belevingsplek voor iedereen. Rijke, gevarieerde en afwisselende bomen en planten bepalen mee het karakter van de site en maken van de buitenruimtes echte verblijfsruimtes voor alle bewoners. Dankzij het vele groen, kwalitatieve voorzieningen én sociale contacten wordt het in Dony gezond en gezellig wonen, pal in het centrum van de tintelende suikerstad.

Benieuwd welke woningen en/of appartementen in aanmerking komen voor het verlaagd btw-tarief?

Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant T 016 98 11 38

Welke woning verkies je?

Moderne nieuwbouwappartementen

Vanaf € 335.013 Info
 • 1, 2 of 3 slaapkamers
 • Ruime terrassen + toegang tot oase
 • Uitmuntende zichten op het groen
 • Nu te koop
Toon aanbod

Ruime stadswoningen

Vanaf € 362.449 Info
 • Ruime woningen (166 m²)
 • 3 slaapkamers
 • Eigen achtertuin + terras aan voorzijde in stadsoase
 • Nu te koop
Toon aanbod
Kijkje in de leefruimte vanop het terras

Unieke Urban Lofts

 • Urban Lofts
 • Royale plafondhoogte: tot 4 m
 • Karaktervol gerenoveerd
 • Binnenkort te koop
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

9 van 9 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Guy Van de Velde Guy Van de Velde

  Heb je nog vragen?

  Guy helpt jou graag verder.