Wijnegem Ertbrugge

  • toekomstig project
  • nabij Antwerpen en Wijnegem, omgeven door de natuur

ertbruggestraat 49, wijnegem

Een nieuwe thuis in Wijnegem

In de groene rand rond Antwerpen, op een boogscheut van het centrum van Antwerpen, het centrum van de gemeente Wijnegem en het Wijnegem shopping centrum groeit een nieuwe buurt omgeven door beschermde natuur.

Met de herdefinitie van deze waardevolle site geven de ontwikkelaars dit gebied een nieuwe bestemming. Naast woningen wordt er ook een nieuw groen en kwalitatief publiek domein gecreëerd voor heel de buurt. Bijna 54% van de buurt blijft groen. Met een centrale parkzone van ruim 28000m² robuust groen, zal dit voor veel buurtbewoners een nieuw rustpunt en een belevingsruimte worden.

Matexi schrijft hier aan een nieuw verhaal. Je zal hier binnen enkele jaren kunnen wonen in de meest uiteenlopende vormen, van comfortabele eengezinswoning tot compact appartement of exclusieve penthouse. De ontwikkeling kwam tot stand via een intensief participatief traject waarbij kwaliteit, het creëren van een groene, verkeersveilige omgeving, duurzaamheid, betaalbaarheid, alsook het bewaren en versterken van de identiteit van de gemeente Wijnegem steeds voorop stonden.

Bezoek wijnegem-ertbrugge.be voor meer informatie over dit project.

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

×

Bekijk de buurt

Wijnegem bevindt zich op ongeveer 7 kilometer ten oosten van het stadscentrum van Antwerpen. De buurt is goed bereikbaar via de E34 en de Ring rond Antwerpen.

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!