Everybody deserves a great place to live

Grond of pand aanbieden?

Heb jij een bouwgrond die je graag wilt verkopen, bezit je een pand dat afgebroken moet worden of ken je een locatie waarvan je denkt dat dat the place to be is om een gloednieuwe woonwijk te bouwen? Dan slaan wij graag de handen ineen met jou. Matexi is namelijk altijd op zoek naar nieuwe, interessante projecten.

Matexi koopt projectgronden aan

Onze missie als projectontwikkelaar is mensen samenbrengen in een warme buurt. Om die missie in heel België te kunnen realiseren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe locaties waar we woondromen kunnen waarmaken.

Met projecten bestaande uit enkele woningen tot gebiedsontwikkelingen met meer dan 1000 appartementen: Matexi heeft interesse in een breed spectrum van eigendommen. Wij zijn op zoek naar:

  • Bouwgronden vanaf 2 loten
  • Leegstaande panden (scholen, kantoren, fabrieken) die gesloopt kunnen worden
  • Architecturaal waardevolle gebouwen die herbestemd kunnen worden
  • Zowel in het centrum van steden als aan de stadsrand
Jouw grond, jouw pand, onze buurt?

Waarom jouw grond aan Matexi verkopen?

1. De correcte prijs op korte termijn

Met een regiokantoor in elke provincie vormt lokale verankering een sterke troef van Matexi. Onze medewerkers kennen de buurten als hun broekzak waardoor zij een zeer correcte inschatting maken van de waarde van jouw grond

2. Een ervaren partner

Met meer dan 75 jaar ervaring en meer dan 42.000 tevreden kopers op de teller heeft Matexi de nodige ervaring in huis om jou zorgvrij doorheen het hele aankoopproces te loodsen. Onze financiële, juridische en technische diensten hebben alle knowhow in huis om een efficiënte samenwerking te garanderen.

3. Financiële win voor beide partijen

Als verkoper ben je vrij om te kiezen op welke manier je graag waarde voor je grond krijgt. Krijg je graag een verkoopsom, dan kan dat. Maar ook via een recht van opstal of een ruil kan je uitbetaald worden. Wij gaan altijd voor een voorstel dat een mooie win-win is voor elke partij.

4. Geen risico’s

Als grootste projectontwikkelaar van België kies je met Matexi voor een financieel solvabel bedrijf.

5. Een meerwaarde voor de buurt

Matexi streeft ernaar bij haar buurten steeds extra’s te creëren – denk aan groenzones, speelplekken, duurzame voorzieningen, trage verbindingen,…- die een meerwaarde betekenen voor de omgeving waar we ons in vestigen.

Matexi heeft altijd transparant gecommuniceerd met ons

Ben je eigenaar van een projectgrond, bouwgrond of pand of heb je als buurtbewoner weet van interessante locaties in jouw omgeving?

Neem vrijblijvend contact op met Matexi via onderstaand contactformulier.