Heusden-Zolder Dorpshof

  • binnenkort in verkoop, schrijf je in op de wachtlijst! 
  • moderne woningen (HOB) met carport of garage
  • centrale ligging, nabij Hasselt en vlak bij E314

16, Heusden-Zolder

Groene en kindvriendelijke woonbuurt

Binnenkort ontwikkelen we in Heusden-Zolder een volledig nieuwe woonbuurt Dorpshof! Een groene en kindvriendelijke woonbuurt met moderne gezinswoningen en appartementen, vlak bij het centrum van Zolder, scholen, supermarkten en de E314.

In een eerste fase starten we met de verkoop van 4 halfopen bebouwingen. We bouwen deze woningen in een moderne stijl, helemaal op maat van jouw gezin. Dankzij de grote ramen kan je optimaal genieten van veel lichtinval. Daarbij zijn alle woningen bijna energieneutraal (E-pijl E30) en voorzien van 3 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, prachtige tuin en carport of inpandige garage.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Heusden-Zolder Dorpshof? Schrijf je dan snel in op de wachtlijst, want het aanbod is beperkt!

Schrijf in op de wachtlijst en blijf als eerste op de hoogte van dit project!

Ontdek de buurt

Jouw thuis in het groen

De prachtige eikenbomen op de verkaveling blijven behouden en vullen het groene karakter van de woonbuurt aan. Daarbij is Heusden-Zolder omgeven door een aantal mooie natuurparels zoals vijvergebied De Wijers, Bolderberg, Domein Bovy, Domein Terlaemen en Domein Vogelsanck. De natuurliefhebber komt hier ongetwijfeld niks te kort! 

Heusden Zolder 11 1
Wonen in Heusden-Zolder

In woonbuurt Dorpshof woon je niet enkel rustig en groen, maar tegelijk ook heel centraal. Het centrum van Heusden-Zolder, net als supermarkten, bakkers en scholen bereik je allemaal gemakkelijk te voet of met de fiets. Hou je van auto’s en racen? Dan ligt het racecircuit van Zolder op slechts 10 min. van je nieuwe thuis. Een dagje uitleven met de kinderen? Dan is speeltuin Tarzan en Jane of zwembad Terlaemen vast iets voor jullie.

Heusden Zolder 5
Zorgeloos bouwen

Wanneer je jouw nieuwe woning in Heusden-Zolder koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar huis dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, want de afwerking zoals badkamer, keuken en tegels kies je volledig zelf. We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking.

Heusden Zolder 2

Gerelateerde artikels