Heusden-Zolder Dorpshof

 • groene buurt, met zoveel mogelijk behoud van bestaande bomen
 • centrale ligging, nabij Hasselt en vlak bij E314

sint-rochusstraat 18, heusden-zolder

INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant
Inge Vancluysen

Groene en kindvriendelijke woonbuurt

Heusden-Zolder Dorpshof is een volledig nieuwe woonbuurt waar jij en je gezin straks graag thuiskomen. Een groene en kindvriendelijke woonbuurt met moderne gezinswoningen, vlak bij het centrum van Zolder, scholen, supermarkten en de E314.

Momenteel staat hier de laatste energiezuinige halfopen bebouwing in een moderne stijl te koop, helemaal op maat van jouw gezin. Dankzij de grote ramen kan je optimaal genieten van veel lichtinval. Daarbij is de woning bijna energieneutraal met warmtepomp (e-peil E20) en voorzien van 3 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, prachtige tuin en carport.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Heusden-Zolder Dorpshof? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast een brochure aan.

INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 011 98 83 37

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Wonen in Heusden-Zolder

  In woonbuurt Dorpshof woon je niet enkel rustig en groen, maar tegelijk ook heel centraal. Het centrum van Heusden-Zolder, net als supermarkten, bakkers en scholen bereik je allemaal gemakkelijk te voet of met de fiets. Hou je van auto’s en racen? Dan ligt het racecircuit van Zolder op slechts 10 min. van je nieuwe thuis. Een dagje uitleven met de kinderen? Dan is speeltuin Tarzan en Jane of zwembad Terlaemen vast iets voor jullie.

  Jouw thuis in het groen

  De prachtige eikenbomen op de verkaveling blijven behouden en vullen het groene karakter van de woonbuurt aan. Daarbij is Heusden-Zolder omgeven door een aantal mooie natuurparels zoals vijvergebied De Wijers, Bolderberg, Domein Bovy, Domein Terlaemen en Domein Vogelsanck. De natuurliefhebber komt hier ongetwijfeld niks te kort!

  Zorgeloos bouwen

  Wanneer je jouw nieuwe woning in Heusden-Zolder koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar huis dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, want de afwerking zoals badkamer, keuken en tegels kies je volledig zelf. We garanderen je kwaliteitsvolle materialen, een vakkundige plaatsing en afwerking.

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Inge Vancluysen Inge Vancluysen

  Heb je nog vragen?

  Inge helpt jou graag verder.