Matexi

Een bezoekje aan je nieuwe thuis? Met deze 5 tips haal je het maximale uit de Matexi kijkdag

5 mei 2023

Droom je van een nieuwe thuis? De Matexi kijkdag is het ideale moment om jouw nieuwe woonplek te ervaren en ten volle te beleven. Je kan dan niet enkel rondkijken in de kijkwoningen en -appartementen over heel het land. Je bent bovenal meer dan welkom om onze buurten helemaal te verkennen.

Een kijkdag is veel meer dan een open huizendag. Met deze 5 tips haal je het maximale uit je bezoek.

Vrouw doet deur van kijkwoning open

1. Kies je favoriete buurt

Op een Matexi kijkdag kan je meer dan 30-tal buurten bezoeken over heel het land. De locaties die we openstellen kan je hier bekijken. Er zit er vast en zeker minstens ééntje tussen waar jij je helemaal thuis zal voelen. Je bent overal meer dan welkom tussen 10u en 13u.

TIP:
Wil je meerdere buurten bezoeken? Dat kan! We raden je aan om minstens een uurtje te rekenen voor iedere locatie. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Zo kan je in alle flexibiliteit combineren.

2. Beleef je duurzame thuis

Eerst zien, dan geloven. We bouwen jouw nieuwe thuis met duurzame en hoogwaardige materialen. Kom het met je eigen ogen bekijken. Tijdens de kijkdag krijg je op de meeste locaties de kans om een afgewerkte woning of appartement te bezoeken en beleven. Foto’s nemen en delen met je vrienden is uiteraard toegestaan. Doe vooral alsof je thuis bent.

Ben je in een buurt waar er nog geen volledig afgewerkte woonst te zien is? Vraag aan een medewerker waar je die dag nog een afgewerkte Matexi-woonst kan bewonderen.

TIP:
Wist je dat met een nieuwe energiezuinige woonst heel wat kan besparen? Alle nieuwbouwwoningen van Matexi zijn sinds 2021 bijna-energieneutraal, wat jou een besparing kan opleveren tot €4000 per jaar op je energiefactuur.

Wil je meer weten over de duurzaamheid van je nieuwe buurt? Lees hier meer over onze 5 basiselementen voor een duurzame buurt.

Interieur van een appartement in de Antwerp Tower

3. Ontdek het woonaanbod (mét prijsgarantie!)

Ben je op zoek naar een appartement of een huis? Onze aanwezige medewerkers luisteren op de kijkdag graag naar je woonwens en gidsen jou door het actuele woonaanbod. 
 
Wil je vooraf al eens een kijkje nemen? De plannen en prijzen zijn ook beschikbaar op onze website. 

TIP :
Bij aankoop van jouw nieuwe thuis geniet je van de unieke Matexi prijsgarantie. We klikken de prijs vast bij ondertekening van het compromis en veranderen die niet meer. Op die manier heb jij geen last van de fluctuerende bouwprijzen. Lees er hier meer over.

Collega Christophe toont de plannen van een nieuwe buurt

4. Verken de buurt

Een thuis is bij Matexi veel meer dan een woonst. De buurt is minstens zo belangrijk. Neem daarom gerust je tijd om ook de buurt te verkennen. Wandel door de straten, groet je nieuwe buren, geniet van de groene accenten of van de levendige straatjes en buurtwinkels.  
 
Bij aankomst ontvang je na registratie een projectbrochure. In die brochure kan je heel wat informatie terugvinden die interessant is tijdens en na je bezoek. De buurtkaart is een handig middel om op verkentocht te gaan. 

TIP: 
Wil je van de kijkdag een daguitstap maken? Lees dan zeker de verschillende tips voor leuke plekjes en bezienswaardigheden, horeca en wandel - en fietsgebieden in de directe en nabije omgeving die je achteraan in de brochure kan terugvinden.  

Je kan de brochure vooraf ook downloaden via de webpagina van het project indien je vooruit wil plannen.

Zicht op de buurt vanuit de lucht

5. Stel je vragen in een persoonlijk gesprek

Vond je je nieuwe thuis in het aanbod? Of heb je na je bezoek nog vragen? 
 
Neem contact op met de Sales Consultant en plan een persoonlijk gesprek. Je vindt de contactgegevens op de laatste pagina van de brochure of via de website. 

TIP: 
Heb jij jouw droomwoonst gevonden? Neem dan zo snel als mogelijk contact op met de Sales Consultant. Enkel de Sales Consultant kan jou een optie geven en een verkoopgesprek inplannen.

Icoon met schudden van handen

Heb je een kijkdag gemist of kan je er niet bij zijn?

Neem regelmatig een kijkje op onze eventpagina en kom te weten wanneer we jouw droombuurt opnieuw openstellen. 
 
Heb je concrete interesse in een appartement of huis? Neem meteen contact op met de sales consultant van de buurt voor een persoonlijk gesprek.  

Kom langs in volgende woonbuurten

Tijdens de Matexi kijkdag zetten we deuren letterlijk open, van onze woonbuurten, kijkwoningen en kijkappartementen.

Deelnemende buurten
Spelende kinderen op straat

Share: