Matexi aan het woordOnze opiniePersberichten

Voor de pers

Sinds 1945 biedt Matexi aan iedereen de kans om een betaalbare, duurzame en kwaliteitsvolle woning aan te schaffen.

Onder het motto “Welkom in de buurt” wil Matexi met elk project bijdragen tot buurten die inspireren om samen meer van het leven te maken.

Matexi heeft kantoren in elke Belgische provincie, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in het Groothertogdom Luxemburg, in Warschau en in Krakau (Polen).

Met ruim 350 medewerkers ontwikkelt Matexi momenteel 600 buurten in 290 steden en gemeenten. Sinds zijn oprichting realiseerde Matexi meer dan 39.500 woningen, of grosso modo het aantal woningen van steden als Kortrijk of Mechelen.

Als marktleider wil Matexi afdoende antwoorden bieden op evoluties en uitdagingen in de woningmarkt. Met projecten als Antwerp Tower (reconversie van iconisch kantoorgebouw), Leopold Views (Evere, reconversie van kantoortoren naar appartementen), Leopoldskazerne (Gent, reconversie militair complex tot stadsbuurt), Bétons Lemaire (Ottignies, reconversie van industriële site), Quartier Bleu (Hasselt, aanleg van nieuw stadsdeel aan het water), I-Dyle (Genappe, eerste ‘eco-quartier’ in Wallonië) en Kolska od Nowa (Warschau, ontwikkeling appartementencomplex) neemt Matexi het voortouw wat betreft grote binnenstedelijke ontwikkelingen, reconversie en duurzaam bouwen.

Lees verder Lees minder

Documenten

Brandkit
(08/07/2019)

Contact

Kristoff De Winne - Public relations
T: +32 56 62 74 40
web@matexi.be