Haacht 't Brouwerskwartier

 • appartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers
 • kleinschalig appartementsgebouw
 • eigen terras en buurttuin
 • verwarmen zonder gas

stationsstraat, haacht

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant
Guy Van de Velde

Comfortabel en energiezuinig wonen in het hart van Haacht

Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Naast een mooie leefruimte tellen de appartementen 2, 3 of 4 slaapkamers en een privéterras. Zo heb jij alle ruimte om te genieten van het leven.

Energiezuinig verwarmen zonder gas

De duurzaamheid van deze appartementen is een echte troef. Ze zijn bijna energie-neutraal en worden niet met gas verwarmd. Goed voor het milieu én jouw portemonnee!

Wie niet Haacht, niet wint!

De locatie biedt je het beste van twee werelden: centraal wonen in het hart van Haacht op enkele stappen van De Markt en slechts 2 KM van Haacht-station, op een boogscheut van het drukkere leven in Leuven, Mechelen, Brussel of Antwerpen. De centrale ligging maakt het een aantrekkelijke plek om te vertoeven en je helemaal thuis te voelen.

Wil je meer lezen over het project en onze tips voor goed leven en genieten in Haacht? Vraag dan zeker de brochure aan.

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant T 02 588 48 83

Ontdek het aanbod

7 van 7 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Laatste updates

  01-06-2023 Schepen Jos Verdeyen legt eerste steen van 't Brouwerskwartier in centrum Haacht

  Schepen van Ruimtelijke Ordening, Jos Verdeyen, en buurtontwikkelaar Matexi hebben de eerste steen gelegd van het nieuwe woonproject in de Stationsstraat 34 in Haacht.

  Daar worden een voormalig café en leegstaande woningen her ontwikkeld tot een meergezinswoning met 21 appartementen, een buurttuin en plaats voor een buurtvoorziening op het gelijkvloers.

  De werken zullen eind 2024 klaar zijn, waarna de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen.

  Lees meer...

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Guy Van de Velde Guy Van de Velde

  Heb je nog vragen?

  Guy helpt jou graag verder.