Kortrijk De Branderij

 • 8 appartementen 
 • 1 of 2 slaapkamers
 • focus op duurzaamheid: BEN (Bijna-EnergieNeutraal)
 • gelegen in de Minister Liebaertlaan 
 • vlak bij het centrum en de vernieuwde Leieboorden
 • vlotte bereikbaarheid met de wagen, fiets en openbaar vervoer
 • dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief.
  Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden. 

Minister Liebaertlaan, Kortrijk

Contacteer ons

Duurzaam en groen wonen vlak bij het centrum

De ligging van De Branderij, op de voormalige site van een koffiebranderij, heeft tal van voordelen voor zowel jong als oud. Op wandelafstand van het stadscentrum en het kanaal Bossuit-Kortrijk ervaar je de gezelligheid van het stadsleven. De Branderij biedt bewoners een ware oase van rust, op een centrale en vlot bereikbare locatie in het midden van de stad. 

In de kwaliteitsvolle, lichtrijke appartementen met een E-peil van E30 staan duurzaamheid en 100% hernieuwbare energie voorop door o.a. de integratie van individuele warmtepompen, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers en ruime terrassen.

Later wordt De Branderij uitgebreid met een fietsas doorheen de site en een autoluw binnengebied. Parkeergelegenheid bevindt zich voornamelijk ondergronds, met garageboxen en een ruime ondergrondse parking.

RENZO VANNESTE
Sales Consultant T 056 38 01 67
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Bekijk de buurt

   Gerelateerde artikels