De troeven van Matexi

Matexi ontwikkelt duurzame huizen en appartementen van hoge kwaliteit die verrassend veel bieden voor je budget, in buurten die inspireren en waar het contact met de buren belangrijk is. Om dat waar te maken verbinden we ons tot een sterk engagement. Tevreden klanten zijn voor ons van cruciaal belang. We maakten zo al meer dan 36.500 gezinnen gelukkig in hun nieuwe woonst.
Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke aanpak die we bij Matexi ervoeren. Zowel tijdens het aankoop- als het bouwtraject voelden we ons nooit een nummer en durfden we elke vraag te stellen. Top!

Gemoedsrust

Wanneer je bij Matexi een woning koopt, kies je voor een veilig en zorgeloos traject zonder bouwstress of onaangename verrassingen. Je koopt volledig instapklaar. Zo vermijd je moeizame besprekingen met de aannemer of architect.

De prijs is de prijs

Een afspraak is een afspraak. Je woning of appartement is bij oplevering volledig afgewerkt. Er zijn geen onverwachte meerprijzen en je verhuist op de vastgestelde datum naar je nieuwe thuis.

Helder traject

We werken volgens een logisch en helder stappenplan dat je begeleidt doorheen het volledige traject van aankoop tot oplevering en zelfs daarna. Als je tijdens een werfbezoek opmerkingen hebt, dan lossen we dit steeds op.

4 generaties, meer dan 70 jaar expertise

Wij zijn een modern familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring en we kunnen heel veel geslaagde buurtontwikkelingen voorleggen in België en het buitenland. Wij zijn ervan doordrongen dat een woning een van de belangrijkste aankopen is en wij bieden de garantie dat we ook jouw project tot een goed einde brengen.

Persoonlijke begeleiding

Op belangrijke momenten zit je samen met jullie contactpersoon, dat is de klantenbegeleider of projectleider. Die nodigt je enkele keren uit om de werf te bezoeken en stuurt je op pad om je keuken, badkamer of afwerkingsmaterialen te kiezen. Zo ben je betrokken en kun je je woning aanpassen aan je stijl.

Leefbare buurten

Met elk project willen wij bijdragen aan de versterking van het karakter van de buurt. We scannen de buurt op mobiliteit en dagelijkse praktische voorzieningen. En we zorgen waar het kan voor nieuwe voorzieningen zoals speelpleintjes, autoluwe woonerven, fietspaden, uitbreiding van het openbaar vervoer, een crèche. Zo koop je een woning in een sfeervolle en levendige buurt.

Verrassend veel voor je budget

De meerwaarde van een Matexi-woning is te danken aan de kwaliteitsvolle materialen, de hoge afwerking en de vakkundige plaatsing. Bij onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers kun je steeds terecht voor deskundig advies; zij kennen onze projecten door en door. Een Matexi-woning of -appartement is een interessante en veilige investering. In een buurt die meerwaarde biedt, kun je de woonst bovendien vlot verhuren.

Comfort en energiezuinigheid zijn standaard

Vanuit de diepe overtuiging dat iedereen een aangename plek om te wonen verdient, zijn wooncomfort en gebruiksvriendelijkheid standaard bij Matexi, net als de gangbare, moderne technieken voor onder andere verwarming en ventilatie. Duurzaamheid is belangrijk. De woningen voldoen aan de energie-eisen van vandaag en zijn klaar voor morgen. Een zeer lage energiefactuur is dus een garantie.