De troeven van Matexi

Matexi ontwikkelt duurzame huizen en appartementen voor optimaal wooncomfort, die verrassend veel bieden voor je budget. In inspirerende buurten. Om dat waar te maken krijg je van ons een sterk engagement. Jouw tevredenheid is voor ons van cruciaal belang

GEMOEDSRUST

Een nieuwe woning of een nieuw appartement koop je bij Matexi kant-en-klaar en instapklaar, zonder bouwstress.

DE PRIJS IS DE PRIJS

Een afspraak is een afspraak. Er zijn geen onverwachte meerprijzen en je verhuist op de vastgestelde datum naar je nieuwe thuis.

VERRASSEND VEEL VOOR JE BUDGET

We garanderen je kwaliteitsvolle materialen en een vakkundige plaatsing en afwerking. Je woonst is een interessante en veilige investering.

LEVENDIGE BUURTEN

Elk project versterkt het karakter van de buurt en is slim ingeplant, met een vlotte mobiliteit. Waar het kan zorgen we voor nieuwe voorzieningen zoals speelpleintjes, autoluwe woonerven, fietspaden.

HELDER TRAJECT

Een logisch en helder stappenplan begeleidt je van aankoop tot oplevering en zelfs daarna.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Op belangrijke momenten zit je samen met jouw klantenbegeleider. Samen kies je je keuken, badkamer en afwerkingsmaterialen. Jij bepaalt daarmee de stijl van je interieur.

ENERGIEZUINIG

De woningen zijn voorzien van moderne, gebruiksvriendelijke technieken. Ze voldoen aan de energie-eisen van vandaag en zijn klaar voor morgen. Zo bespaar je op je energiefactuur.

75 JAAR ERVARING

Matexi is een modern familiebedrijf met 75 jaar ervaring. We maakten al meer dan 42.500 gezinnen gelukkig in hun nieuwe woonst. Dat is de beste garantie dat we ook jouw project tot een goed einde brengen.

De rust, de tijd die Matexi maakte en hoe ze meedachten met mijn persoonlijke situatie, dat alles heeft mij overtuigd om de compromis te tekenen.