Jodoigne Belle Vallée

 • 27 gesloten en halfopen bebouwingen, met 3 à 4 slpks
 • appartementen met 1 à 2 slpks
 • rustige en groene omgeving nabij het stadscentrum
 • hoogstaande kwalitatieve afwerking
 • aanbod aan gezamenlijke ruimten: polyvalente ruimte, polikliniek, ...

Jodoigne

Contacteer ons

Belle Vallée, uitzicht, wooncomfort en alle voorzieningen kort bij

In buurt Belle Vallée geniet je van  uniek wooncomfort. De appartementen en eengezinswoningen baden in daglicht en bieden een uitzonderlijk uitzicht over de vallei.

De typisch Brabantse architectuur is klassiek en toch hedendaags, en ze integreert zich perfect in de omgeving.

De woningen zijn allemaal voorzien van een garage of carport, een parkeerplaats buiten en een terras dat uitgeeft op de tuin.

De residenties Miscanthus & Gaura huisvesten elk 14 appartementen met 1 tot 2 slaapkamers. Elk voorzien van een badkamer, een terras of een balkon, een kelder en een parkeerplaats in de kelder.

Bovendien geniet je in woonbuurt Belle Vallée van een optimale bereikbaarheid. In de omgeving  zijn er heel wat voorzieningen. Geniet met je gezin van de geneugten van het platteland terwijl je favoriete activiteiten toch snel bereikbaar zijn.

Brochure aanvragen
DIDIER WINNEPENNINCKX
Sales Consultant T 010 28 04 24
Contacteer ons

Evenementen

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Bekijk de buurt

   Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

   1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

   Woning virtueel bezoeken

   Gerelateerde artikels