Jodoigne Belle Vallée

 • 27 gesloten en halfopen bebouwingen, met 3 à 4 slpks
 • rustige en groene omgeving nabij het stadscentrum
 • hoogstaande kwalitatieve afwerking
 • aanbod aan gezamenlijke ruimten: polyvalente ruimte, polikliniek, ...

rue de gobiery, geldenaken

DIDIER WINNEPENNINCKX
Sales Consultant

Belle Vallée, uitzicht, wooncomfort en alle voorzieningen kort bij

In buurt Belle Vallée geniet je van uniek wooncomfort. De appartementen en eengezinswoningen baden in daglicht en bieden een uitzonderlijk uitzicht over de vallei.De typisch Brabantse architectuur is klassiek en toch hedendaags, en ze integreert zich perfect in de omgeving.De woningen zijn allemaal voorzien van een garage of carport, een parkeerplaats buiten en een terras dat uitgeeft op de tuin.De residenties Miscanthus & Gaura huisvesten elk 14 appartementen met 1 tot 2 slaapkamers. Elk voorzien van een badkamer, een terras of een balkon, een kelder en een parkeerplaats in de kelder.Bovendien geniet je in woonbuurt Belle Vallée van een optimale bereikbaarheid. In de omgeving zijn er heel wat voorzieningen. Geniet met je gezin van de geneugten van het platteland terwijl je favoriete activiteiten toch snel bereikbaar zijn.

DIDIER WINNEPENNINCKX
Sales Consultant T 010 28 04 24

Binnenkort nieuwe fase in verkoop! Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

Ontdek het aanbod

1 van 1 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  ×

  Bekijk de buurt

  De E40, de E411, de E42 en verschillende nationale wegen liggen niet veraf. Ideaal voor je professionele of privéverplaatsingen. Verschillende buslijnen brengen je van het centrum van Geldenaken naar Ottignies-Louvain-la-Neuve, Grez-Doiceau en Gembloux. Het NMBS-station van Tienen ligt op 15 km. Heel wat pendelaars parkeren er hun wagen en nemen de trein naar Brussel of Luik. Zin in frisse lucht? Stap op de fiets en maak een fietstocht langs de RAVeL die de gemeente doorkruist richting Vlaanderen of Namen. Tenzij je liever het nieuwe knooppuntennet volgt dat door de provincie Waals-Brabant loopt! Liefhebbers van andere sporten, van cultuur en erfgoed kunnen hier ook hun hartje ophalen: Geldenaken en omgeving beschikken over bijzonder aantrekkelijke hotspots.

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Heb je nog vragen?

  Didier helpt jou graag verder.