Ans Esplanade des Coteaux

 • Eengezinswoningen met 3 slaapkamers, garage en tuin
 • Op de hoogtes van de stad
 • In een rustige en aangename omgeving
 • Oplevering: december 2023
 • Unieke voorwaarden voor percelen 11, 12, 13, 17, 19, 20, 21, 22 en 30. Raadpleeg uw commercieel adviseur voor meer informatie

rue haut douy 39, ans

Uitzicht op de stad Luik

Ontdek in een rustige en aangename omgeving op slechts enkele minuten van het centrum van Ans en/of Rocourt en al hun respectieve voorzieningen, de nieuwe gezellige wijk van Ans - Esplanade des Coteaux.

Gelegen in het hart van de wijk "Haut Douy" en met in totaal 38 huizen en 84 appartementen, zal deze wijk u verleiden met haar uitzonderlijke ligging op de hoogten van Luik.

Na het succes van de eerste fase bieden wij nu huizen 11 tot 14 en 17 tot 24 aan: 12 driekamerwoningen met plat dak, garage en tuin.

Geniet van prachtige leefruimtes in een rustige, natuurlijke omgeving.

MARIE COMPTE
Sales Consultant T +32 4 268 01 31

Ontdek het aanbod

7 van 7 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  De wijk ligt in het midden van 'Haut Douy', in een rustige omgeving op de hellingen rond Luik. Dankzij zijn centrale ligging op gelijke afstand tussen Ans en Rocourt geniet al wie hier woont van het beste van wat beide steden te bieden hebben. De natuurlijke omgeving en het vele groen in de wijk zullen gezinnen zeker weten te bekoren.

  Bereikbaarheid

  De wijk is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden met name verschillende buslijnen. Maar ook de auto is een optie, want verschillende grote verkeersassen, zoals de E40, liggen vlakbij. Zo sta je op tien minuutjes rijden in het centrum van Luik.

  Groene ruimtes

  Ans is een bijzonder groene gemeente.
  Spring op de fiets en trap naar het vlakbij gelegen Parc des Coteaux. Dat staat bekend voor zijn prachtige panorama over de stad Luik en de omliggende heuvels, en vormt dankzij de speeltuinen die er zijn aangelegd een paradijs voor gezinnen met kinderen.

  Gezinsleven

  Wat onderwijs betreft, heeft deze wijk met verschillende basis- en secundaire scholen voor alle leeftijden genoeg mogelijkheden te bieden. Na schooltijd kunnen kinderen terecht in een van de sportcentra of zich uitleven bij de buitenschoolse activiteiten.

  ×

  Bekijk de buurt

  Op 5 minuutjes wandelen van je eigen buurt bereik je via de rue des Trois Rois het centrum van Ans, met zijn vele winkels, supermarkten, restaurantjes enzovoorts.

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marie Compte Marie Compte

  Heb je nog vragen?

  Marie helpt jou graag verder.