Ans Esplanade des Coteaux

 • Eengezinswoningen met 3 slaapkamers, garage en tuin
 • Op de hoogtes van de stad
 • Bezoeken aan onze modelwoning elke donderdag van 14.00 tot 18.00 uur
 • Oplevering: bij oplevering

rue des mines 14, ans

SANDRINE D'HEBBOUDT
Sales Consultant

Uitzicht op de stad Luik

 

Ontdek in een rustige, aangename omgeving op slechts enkele minuten van het centrum van Ans en/of Rocourt en al hun respectieve voorzieningen de nieuwe, gezellige wijk "Esplanade des Coteaux" in Ans.
Deze wijk in het hart van de Haut Douy zal u verleiden door haar uitzonderlijke ligging op de hoogten van Luik.

Na het succes van de eerste twee fasen bieden we nu de kavels 01 tot 10 en 25 tot 29 te koop aan, die de laatste fase van de huizen in de wijk vormen, evenals onze modelwoning nr. 30: een huis met plat dak met 3 slaapkamers, garage en tuin.
Geniet van prachtige leefruimtes in een rustige, natuurlijke omgeving.

SANDRINE D'HEBBOUDT
Sales Consultant T +32 4 268 01 31

Ontdek het aanbod

10 van 10 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  De wijk ligt in het midden van 'Haut Douy', in een rustige omgeving op de hellingen rond Luik. Dankzij zijn centrale ligging op gelijke afstand tussen Ans en Rocourt geniet al wie hier woont van het beste van wat beide steden te bieden hebben. De natuurlijke omgeving en het vele groen in de wijk zullen gezinnen zeker weten te bekoren.

  Bereikbaarheid

  De wijk is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden met name verschillende buslijnen. Maar ook de auto is een optie, want verschillende grote verkeersassen, zoals de E40, liggen vlakbij. Zo sta je op tien minuutjes rijden in het centrum van Luik.

  Maisons à vendre à Meslin-l'Eveque - Rue Centrale
  Groene ruimtes

  Ans is een bijzonder groene gemeente.
  Spring op de fiets en trap naar het vlakbij gelegen Parc des Coteaux. Dat staat bekend voor zijn prachtige panorama over de stad Luik en de omliggende heuvels, en vormt dankzij de speeltuinen die er zijn aangelegd een paradijs voor gezinnen met kinderen.

  Gezinsleven

  Wat onderwijs betreft, heeft deze wijk met verschillende basis- en secundaire scholen voor alle leeftijden genoeg mogelijkheden te bieden. Na schooltijd kunnen kinderen terecht in een van de sportcentra of zich uitleven bij de buitenschoolse activiteiten.

  ×

  Bekijk de buurt

  Op 5 minuutjes wandelen van je eigen buurt bereik je via de rue des Trois Rois het centrum van Ans, met zijn vele winkels, supermarkten, restaurantjes enzovoorts.

  Koppel in woning met gezin

  Je woning eerst huren en later kopen? Dat kan...

  Wil je eigenaar worden van je eigen woning, maar heb je nu niet de middelen om die droom te realiseren? Met HappyNest kan je de woning eerst huren en ze aankopen na 5 of 6 jaar tegen een vooraf afgesproken prijs. Zo heb je meer tijd om te sparen en... je buren te leren kennen!

  Meer weten over HappyNest?

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Heb je nog vragen?

  Sandrine helpt jou graag verder.