Halle Gaasbeeksesteenweg

  • gelegen in de groenrand van Halle
  • grote alleenstaande woningen op groot stuk grond
  • prachtige vergezichten op de velden  
  • op wandelafstand van het centrum
  • schrijf je in op de wachtlijst

gaasbeeksesteenweg 47, halle

Het project van Matexi aan de Gaasbeeksesteenweg in Halle markeert een significante stap in modern wonen door de combinatie van comfort, duurzaamheid en een aantrekkelijke locatie. Met negen vrijstaande woningen op loopafstand van het stadscentrum, speelt het project in op de vraag naar kwalitatieve woonruimte die groen, ruim en goed bereikbaar is. De moderne architectuur en energie-efficiënte voorzieningen zoals zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming onderstrepen het commitment aan een duurzame levensstijl en bieden bewoners een verlaagde ecologische voetafdruk samen met een verhoogd wooncomfort. 

Deze ontwikkeling belichaamt een toekomstgerichte benadering van woningbouw door de nadruk te leggen op milieuvriendelijke technologieën en een design dat esthetiek met functionaliteit verenigt. De strategische locatie biedt gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen terwijl het ook een rustige woonomgeving garandeert. Het unieke aanbod van Matexi in Halle vertegenwoordigt een uitgelezen kans voor potentiële kopers die op zoek zijn naar een exclusieve, comfortabele en duurzame woning in een levendige gemeenschap.

Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan in op de wachtlijst!

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte!

×

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!