Deurne Eksterlaer

 • energiezuinige woningen in een groene buurt
 • autoluw en kindvriendelijk
 • mooie en rustgevende parkomgeving
 • verschillende woningtypes en appartementen

Hugo Van Craenhovestraat 1, Deurne

Contacteer ons

Betaalbaar wonen tussen park en stad

Je wordt zeker aangenaam verrast door de harmonieuze sfeer die de nieuwe woonbuurt ‘Eksterlaer’ uitstraalt, dankzij de uniforme, moderne architectuur van dit woonerf-concept. De autoluwe straten en het vele groen zorgen ervoor dat het er aangenaam wonen is voor je hele gezin.

Elke stadswoning heeft een gezellige leefruimte die uitkijkt op de achtergelegen tuin. Erg praktisch is dat die tuin ook langs de achterkant bereikbaar is via een tuinpad. Verder zijn er 2 tot 4 slaapkamers en een ondergrondse autostaanplaats.

De open en halfopen patiowoningen hebben elk een carport met groendak. We bouwen deze woningen in een hedendaagse stijl, met net zoals doorheen heel de buurt veel aandacht voor energiezuinigheid. Anders dan bij stadswoningen ligt de tuin bij patiowoningen aan de lange kant van het huis. De woningen staan zo opgesteld dat de tuinen aan elkaar grenzen en er een soort binnentuin ontstaat. De patiowoningen zijn ommuurd in dezelfde warmgrijze baksteen als de gevel, wat voor privacy en een knus thuisgevoel zorgt

Tegelijkertijd breidt de buurt uit met enkele kleinschalige appartementsgebouwen. Deze appartementen hebben elk een aangename leefruimte met open keuken, een mooi, ruim terras, 1, 2 of 3 slaapkamers en een ondergrondse parkeerplaats.

Brochure aanvragen
CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 03 808 15 31
Contacteer ons

Welke woning verkies je?

3d_deurne_lot140

Stadswoning

vanaf € 326.775 Info
 • Gesloten of halfopen bebouwing
 • 3 tot 4 slaapkamers
 • Fietsenberging en zonnepanelen
bekijk aanbod
3d_deurne_fase7_2

Patiowoning

vanaf € 336.533 Info
 • Halfopen of open bebouwing
 • 3 tot 4 slaapkamers
 • Carport voor 1 auto
 • Tuin en terras
bekijk aanbod
lot 158

Appartement

vanaf € 230.233 Info
 • 1 tot 2 slaapkamers
 • Ondergrondse parkeerplaats
bekijk aanbod

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Wonen in Deurne? Ontdek de buurt:

  Boekenbergpark – ontspannen, zwemmen en spelen

  In het Boekenbergpark vlakbij Eksterlaer kan je van mei tot september zwemmen in Europa’s grootste ecologische zwemvijver. Voor de kleintjes is het heerlijk plonsen in het speelbad. Geen waterrat? Genieten kan ook op de grote ligweide.

  buurt1
  Rivierenhof – lopen, fietsen en wandelen in het groen

  Ontdekken en beleven doe je in het Rivierenhof. Het park heeft tal van sportclubs, een kinderboerderij, een kunstgalerij, twee kastelen, een loopparcours, een minigolf, verschillende speeltuinen, een doolhof en nog zoveel meer. Ook het Openluchttheater – open van juni tot september – is zeker een aanrader.

  uurt2
  Vlot verbonden met de stad én de rest van Europa

  Van Deurne tot t’ Stad, naar school of werk, even op stap of gewoon op bezoek bij familie of vrienden. Met de talloze mobiliteitsmogelijkheden rond Eksterlaer ben je in no-time op je bestemming. Te voet, met het openbaar vervoer, de Velookes of deelsteps, langsheen de fietsostrade of met de wagen via de verschillende invalswegen. Mogelijkheden te over. Ook de luchthaven van Deurne brengt je vlot naar verdere bestemmingen.

  buurt3
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Woning virtueel bezoeken

  Gerelateerde artikels