Deurne Eksterlaer

 • autoluw en kindvriendelijk
 • verschillende woningtypes en appartementen
 • energiezuinige woningen in een groene buurt
 • informeer naar de huur- en koopmogelijkheden

hugo van craenhovestraat 1, deurne

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant
Christophe Blassieaux

Wonen tussen park en stad

De woonbuurt Eksterlaer verenigt architectuur, stedenbouw, duurzaamheid, landschap en belevingswaarde. Het project is van de hand van de gerenommeerde architectenbureaus ‘Poponcini & Lootens’ en ‘Bold’ en vertrekt vanuit een totaalconcept, waarbij een groot parkgebied van 3 hectare als groene drager door het gebied loopt. De absolute troef van Eksterlaer is ontegensprekelijk de nabijheid van de stad, in combinatie met de rustige omgeving.

Het Eksterlaerpark drapeert zich rond de woonunits heen. Bovendien zorgt de nabijheid van het Rivierenhof, Te Boelaerpark en Boekenbergpark eveneens voor een oase van rust op een boogscheut van het centrum van Antwerpen. De autoluwe straten in combinatie met de doordachte aanleg van fiets- en wandelassen maken dat het hier aangenaam wonen is.

Kortom: zowel pendelaars als jonge gezinnen vinden hier hun ideale uitvalsbasis. Bovendien vormen de verschillende woningtypes, per cluster, een harmonieus geheel op vlak van vorm, uitzicht en beleving.Het project biedt patio- en stadswoningen aan, alsook appartementen.

Interesse in deze unieke woonervaring? Wil je meer weten over het aanbod? Contacteer ons dan.

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 03 808 15 31

Welke woning verkies je?

Stadswoning

Vanaf € 364.153 Info
 • Gesloten of halfopen bebouwing
 • 3 tot 4 slaapkamers
 • Fietsenberging en zonnepanelen
Toon aanbod

Patiowoning

Vanaf € 360.758 Info
 • Halfopen of open bebouwing
 • 3 tot 4 slaapkamers
 • Carport voor 1 auto
 • Tuin en terras
Toon aanbod

Appartement

Vanaf € 243.245 Info
 • 1 tot 2 slaapkamers
 • Ondergrondse parkeerplaats
Toon aanbod

Huur en koop

Vanaf € 880 / mnd Info
 • Je droomwoning eerst huren en later kopen
 • Aangeboden door HappyNest
Toon aanbod
×

Meer info over de aankoopprijs van een HappyNest woning na de huurperiode? Contacteer ons, we lichten dit graag toe.

Sluiten
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

10 van 21 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Het woongevoel ervaren?

  Ontdek de buurt

  Wie in woonbuurt Deurne Eksterlaer woont, geniet van het beste van twee werelden. Je woont dicht bij het bruisende Antwerpse stadscentrum én je bent omringd door verschillende groene zones. Met 132 ha bos is het Rivierenhof de groene long van Deurne. Ook het Boekenbergpark, de Bremweide en het Park Groot Schijn zijn prachtige groene eilanden waar je heerlijk kunt ontspannen.

  Boekenbergpark – ontspannen, zwemmen en spelen

  In het Boekenbergpark vlakbij Eksterlaer kan je van mei tot september zwemmen in Europa’s grootste ecologische zwemvijver. Voor de kleintjes is het heerlijk plonsen in het speelbad. Geen waterrat? Genieten kan ook op de grote ligweide.

  Rivierenhof – lopen, fietsen en wandelen in het groen

  Ontdekken en beleven doe je in het Rivierenhof. Het park heeft tal van sportclubs, een kinderboerderij, een kunstgalerij, twee kastelen, een loopparcours, een minigolf, verschillende speeltuinen, een doolhof en nog zoveel meer. Ook het Openluchttheater – open van juni tot september – is zeker een aanrader.

  Vlot verbonden met de stad én de rest van Europa

  Van Deurne tot 't Stad, naar school of werk, even op stap of gewoon op bezoek bij familie of vrienden. Met de talloze mobiliteitsmogelijkheden rond Eksterlaer ben je in no-time op je bestemming. Te voet, met het openbaar vervoer, de Velookes of deelsteps, langsheen de fietsostrade of met de wagen via de verschillende invalswegen. Mogelijkheden te over. Ook de luchthaven van Deurne brengt je vlot naar verdere bestemmingen.

  ×

  Bekijk de buurt

  Je nieuwe thuis ligt heel centraal op enkele kilometers van Berchem station en het Antwerpse stadscentrum. Je zit meteen op de Antwerpse invalswegen. Restaurants, cafés, winkels en scholen zijn vlakbij. En in het nabije Boekenbergpark trek je baantjes in de grootste ecologische zwemvijver van Europa!

  Koppel in woning met gezin

  Je woning eerst huren en later kopen? Dat kan...

  Wil je eigenaar worden van je eigen woning, maar heb je nu niet de middelen om die droom te realiseren? Met HappyNest kan je de woning eerst huren en ze aankopen na 5 of 6 jaar tegen een vooraf afgesproken prijs. Zo heb je meer tijd om te sparen en... je buren te leren kennen!

  Meer weten over HappyNest?

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Christophe Blassieaux Christophe Blassieaux

  Heb je nog vragen?

  Christophe helpt jou graag verder.