Klaar voor een job met impact?

We support greatness.

Dit biedt Matexi jou

Werken bij Matexi, dat is niet alleen werken bij dé marktleider in buurtontwikkeling, maar ook samenwerken met gedreven collega’s die één voor één uitblinken in hun domein.
Naast een interessante en uitdagende job met voldoende doorgroeimogelijkheden, krijg je ook een uitgebreid pakket aan voordelen. Dit hebben we voor jou in petto:

Learning & development

Bij Matexi krijg je carrièremogelijkheden op langere termijn, en voldoende kansen om door te groeien. Neem je eigen ontwikkeling in handen en bepaal welke kennis of expertise je verder wil ontwikkelen! Groei! Naast interne opleidingen heb je recht op een stevig extra opleidingsbudget.

Matexi collega geeft een lezing over een bepaald onderwerp

Teamwork!

Rond elk project stellen we expertteams samen uit verschillende vakgebieden. Daarin heb je de vrijheid om ownership te nemen over het project en samen doelen te bereiken. De impact van je werk? Die zie je letterlijk!

Matexi collega's overleggen op een terras

Mobility plan

In elke functie krijg je een mobiliteitsbudget om vrij in te zetten. Het wagenpark van Matexi zal tegen 2026 bovendien volledig elektrisch zijn.

Lees hier meer over ons mobiliteitsplan.

Fietser in het Groen Kwartier in Antwerpen

Extra

Naast je basisloon ontvang je ook een aantal extralegale voordelen, zoals een groepsverzekering, hospitalisatie– en tandverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, … Jaarlijks zie je ook een mooie bonus op je rekening verschijnen, gekoppeld aan de resultaten van Matexi.

Koppel overloopt een loonfiche

Let's have fun together!

Teamwork is essentieel. En ook buiten het werk zetten we dat in de verf. Ontmoet je collega’s op de nieuwjaarsreceptie en teambuildingsdagen. Neem samen met ons Running Team deel aan de Antwerp Ten Miles of Immorun, of ga op Strava de strijd aan met ons Biketeam. En breng je gezin mee op de jaarlijkse Family Day!

Matexi collega's klinken tijdens een teambuilding

"Begin 2022 stapte ik in het Young Professional Program van Matexi, een uniek intern opleidingstraject om jonge professionals met een passie voor vastgoed alles over het métier te leren. Ik krijg de kans om te blijven evolueren!"

Nathan Bruneel
Project Developer

Portret van Nathan Bruneel

Interview met Nathan Bruneel

Lees het volledige interview met Nathan

Onze manier van werken

Bij Matexi werken fantastische medewerkers. Het is dankzij hen dat Matexi vandaag dé marktleider is in gebiedsontwikkeling en binnenstedelijke reconversieprojecten.

Handen

TOGETHER WE CREATE GREAT PLACES

Teamwork & ownership spelen daarin een wezenlijke rol. Samen werken we gedreven aan één common goal: aangename woon- en leefplekken realiseren en de toekomst van wonen mee uittekenen.

Hoofd met tandwielen

FOCUS & AMBITION

Talent krijgt bij Matexi maximaal ruimte om te groeien. We support greatness. Elke collega krijgt daarom volop kansen om verder te ontwikkelen en te leren op persoonlijk en professioneel vlak. Om nóg beter te worden. Om nóg hoger te mikken.

Handen schudden

VISION & EXPERTISE: WE KEEP OUR PROMISE

We streven ernaar om bewoners van onze buurten, lokale contacten en alle andere stakeholders meer te bieden dan we beloven. Daarbij zetten we volop onze expertise en knowhow in. Vertrouwen, respect en integriteit dragen we hoog in het vaandel. Een woord is een woord, bij alles wat we doen.

Mensen

WE ARE SERIOUS ABOUT AWESOME PEOPLE

Onze mensen zijn onze sterkhouders. Daarom krijgen onze medewerkers wat ze waard zijn. Tegenover een boeiende en uitdagende job, staat een pakket interessante voordelen en geweldige momenten. No nonsense, gewoon doén. Let’s have fun!

Matexi en #TeamBelgium: Supporting Greatness

Doorzettingsvermogen, ownership, focus, teamwork, vertrouwen en respect: het zijn niet alleen cruciale sportieve waarden. Het zijn ook waarden die onze eigen medewerkers kenmerken. Ze maken deel uit van ons DNA en versterken onze visie ‘Everybody deserves a great place to live’.

Een officieel partnership tussen Matexi en het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) is dan ook een logisch vervolg. We willen onze kernwaarden immers ook buiten het bedrijf uitdragen.

Als partner van het BOIC zijn we trots dat we concrete ondersteuning bieden aan de topprestaties van alle atleten van #TeamBelgium. Daarnaast genieten onze medewerkers dankzij het partnership van concrete voordelen gekoppeld aan de Belgische Olympische atleten en Olympische events.

Fietser oefent op de tereinen van een Matexi buurt in Cheratte

"Matexi maakt er een erezaak van om medewerkers te laten floreren in hun job. Dat je hier kansen krijgt om jouw carrièrepad mee vorm te geven, daar ben ik het levende bewijs van."

Sybille Frennet
Team Leader Business Services

Portret van Sybille

Interview met Sybille Frennet

Lees het volledige interview met Sybille

Zin om mee te werken aan onze buurten?

Bekijk alle vacatures 11

Matexi in 1 oogopslag

Meer dan 300 medewerkers bouwen elke dag aan de toekomst. In 2023 leverde Matexi in totaal 1.343 eenheden op. Met een omzet van 413 miljoen euro in 2023 blijft Matexi marktleider en een stabiele en financieel gezonde onderneming, actief in België, het Groot Hertogdom Luxemburg en Polen. Tot vandaag maakte Matexi 47.100 gezinnen gelukkig met een eigen woonst.

Icon Levendige Buurten

1.343

wooneenheden opgeleverd in 2023

Icon Gemoedsrust

+300

medewerkers

Icon Expertise

47.100

gezinnen blij gemaakt met een eigen woonst

Icon Prijs Is De Prijs

413

miljoen euro omzet 2023

Icon Veel Voor Je Budget

75+

jaar ervaring en expertise

Icon Energiezuinig

335

steden en gemeenten met minstens 1 Matexi-project

Ontdek onze referentieprojecten