Gent De Kazerne

 • woningen, appartementen en royal penthouse
 • met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen
 • oppervlaktes tussen 70 m² en 217 m²
 • ondergrondse parking
 • zonnige binnentuin en paradeplein
 • hieronder staat slechts een selectie appartementen. Contacteer ons voor het volledig aanbod.
 • meer info op www.dekazerne.be

gaspar de craeyerstraat 2, gent

Woontypes voor elk karakter

De Kazerne is een sterke aantrekkingspool midden in het Gentse stadsleven. Een plek waar sterke persoonlijkheden wonen, werken en ontspannen. In De Kazerne komen in totaal 82 appartementen en 10 woningen. Met elk een oppervlakte tussen circa 70 en 217m². Een slimme indeling, doordachte oriëntatie en één, twee of drie slaapkamers. Op heden is de tweede en laatste fase in verkoop.

Een nieuw hoofdstuk voor de historische Leopoldskazerne

Matexi en Ciril slaan de handen in elkaar om deze nieuwe woonbuurt te creëren. Zonder te raken aan het karakter van de site, en waar mogelijk wordt er gewerkt binnen de bestaande volumes. Met behoud van unieke finesse: spitsbogen, smeedijzeren trapleuningen en massieve gewelven. In plaats van de lange muur aan De Charles de Kerchovelaan komt een nieuwe ingang voor het Provinciehuis.

Het verleden komt tot leven

Meer dan enkel wonen. Woningen en appartementen, een hotel, kinderopvang, kunstateliers van het HISK (Hoger Instituut voor Schone Kunsten), het nieuwe Provinciehuis met aangename ontmoetingsruimte. En niet te vergeten: het Paradeplein, een groen hart in het project. De Kazerne wordt een sterke aantrekkingspool midden in het Gentse stadsleven. Een plek waar sterke persoonlijkheden wonen, werken en genieten.

Meer info op www.dekazerne.be

MIGUEL T'KINDT
Sales Consultant T 09 298 03 30

Welke woning verkies je?

schuifraam woning

Stadswoning

Vanaf € 605.500 Info
 • met 3 slpk
 • opp: 155-160 m²
Toon aanbod
schuifraam hoekloft

Hoekloft

Vanaf € 370.000 Info
 • met 1 of 2 slpk
 • opp: 70-100 m²
keuken loggia

Loggia appartement

Vanaf € 698.000 Info
 • met 1-3 slpk
 • opp: 111-190 m²
Toon aanbod
leefruimte zichtappartement

Zichtappartement

Vanaf € 619.000 Info
 • met 2 slpk
 • opp: 102-131 m²
Toon aanbod
woonruimte penthouse

Penthouse

Vanaf € 903.000 Info
 • met 3 slpk
 • opp: 165-190 m²
Toon aanbod
penthouse interieur woonkamer

Royal penthouse

Vanaf € 1.279.000 Info
 • met 3 slpk
 • opp: 217 m²
Toon aanbod
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

8 van 8 loten

Filters wissen

×

Bekijk de buurt

Gent is een sfeervolle stad waar de vroegere rijkdom nog steeds duidelijk zichtbaar is in de binnenstad. De vele cultuurhistorische gebouwen, musea en het sfeervolle uitgaansleven maken van Gent een enorme levendige en boeiende stad.

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Miguel T'Kindt Miguel T'Kindt

Heb je nog vragen?

Miguel helpt jou graag verder.