Aalst Pier Kornel

 • laatste appartementen met 1 of 3 slpk en terras rond een grote binnentuin (bijna uitverkocht!)
 • erkende assistentiewoningen met 1-2 slpk
 • veilige en autoluwe woonbuurt voor jong en oud, vlak bij het centrum
 • Pier Kornel komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief! Bekijk hier de voorwaarden.
 • de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

Pierre Corneliskaai 28, Aalst

Contacteer ons

Van textielfabriek tot bruisende woonbuurt

Aan de oever van de Dender groeit en bloeit de nieuwe woonbuurt Pier Kornel. Ontwikkelaars Revive en Matexi bundelen hun krachten om een voormalig industrieterrein om te vormen tot een plek waar het prettig wonen is voor jong en oud. Aan het water en op een boogscheut van het centrum van Aalst ontdek je dit totaalconcept met een mix aan wooneenheden. Van gezinswoningen en appartementen tot assistentiewoningen. Er is voor ieder wat wils. En daar stopt het dan ook niet ... Een collectieve tuin, winkels, gemeenschapsvoorzieningen en zelfs een brasserie, aan alles werd gedacht.

Pier Kornel komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief. Dat is nieuwbouw aan 6% btw ipv 21%!
Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden

De Weverij: laatste appartementen

‘De Weverij’ is een plaats waar we het onderste uit de kan halen om het voor iedereen tot een thuis te maken. Zo worden de appartementen en huizen opgetrokken rond een grote collectieve tuin die voor een oase van rust zorgt. De meeste appartementen worden gelinkt aan de binnentuin: een mooi, groen uitzicht om bij weg te dromen. Het is zelfs zoveel meer: het is een aangename ontmoetingsplaats voor jong en oud. Bovendien kan je snel verhuizen naar je nieuwe thuis!

Verder werd er ook aan een duurzame toekomst gedacht: een collectief verwarmingssysteem op gas, een zonneboiler en de aanleg van groendaken met een hoog waterbergend vermogen. Het zijn slechts enkele van de vele initiatieven.
Nog een leuk weetje om mee te geven: de naam ‘De Weverij’ is ontstaan als knipoog naar het verleden van de site waar voorheen een textielfabriek stond.

Assistentiewoningen

Pier Kornel biedt ook assistentiewoningen, die erkend zijn door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Deze appartementen worden een echte thuis, om zorgeloos zelfstandig en onafhankelijk te wonen in een veilige en centrale omgeving. Levenskwaliteit staat er centraal!  

We bieden woningen aan met 1 of 2 slaapkamers. Elke thuis geniet van veel lichtinval en heeft een ruim en goed georiënteerd privéterras dat uitkijkt op de binnentuin of op de publieke groenruimtes. Alle woningen zijn uitgerust met moderne toestellen en technieken, die voldoen aan de huidige én toekomstige behoeften van de bewoners. Via discrete noodknoppen in de leefruimte, slaapkamer, badkamer en het toilet, is er 24 uur op 24 hulp beschikbaar.

Brochure aanvragen
MIGUEL T'KINDT
Sales Consultant T 053 28 07 03
Contacteer ons

Welke woning verkies je?

matexi aalst pier kornel assistentie

Assistentiewoningen

vanaf € 208.600 Info
 • met 1 of 2 slpk
 • zorg op maat voor jong en oud
 • snel verhuizen kan!
bekijk aanbod
F22def

De Weverij – Luxe-appartementen

vanaf € 310.500 Info
 • met 3 slpk
 • rond collectieve binnentuin
bekijk aanbod
A13

De Weverij - Terrasappartementen

vanaf € 219.500 Info
 • met 1 slpk
 • rond een grote collectieve binnentuin
bekijk aanbod
D02 1

De Weverij - Tuinappartementen

vanaf € 214.500 Info
 • met 1 slpk
 • rond een grote collectieve binnentuin
bekijk aanbod

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Woning virtueel bezoeken

  Gerelateerde artikels

  6% BTW - Uitzonderlijke kans
  Komt jouw droomwoning of -appartement in deze buurt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6%? Vraag naar de voorwaarden bij onze Sales Consultant. Meer info