Nieuwbouw aan 6%
Een nieuwbouwwoning- of appartement aan het verlaagd BTW-tarief van 6%? Bekijk de buurten die in aanmerking komen voor deze uitzonderlijke kans. Meer info

Antwerpen Antwerp Tower

  • een unieke locatie in het hart van centrum Antwerpen
  • zowel voor investering als eigen bewoning
  • indrukwekkend en metropolitaan wonen
  • appartementen en penthouses
  • absolute privacy

frankrijklei, antwerpen

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant
Christophe Blassieaux

Met de Antwerp Tower zet Matexi de Operabuurt op de kaart. Matexi koppelt een jarenlange expertise en knowhow aan de inzichten en inspiratie van architect Wiel Arets.

Een visie die in intense samenwerking met de stad Antwerpen werd vertaald naar een metropolitaanse woontoren. Appartementen en penthouses, met ramen van vloer tot plafond en inpandige loggia’s, die een uniek zicht op Antwerpen en ver daarbuiten bieden. Een plek die je midden in het leven zet, om er zelf te wonen of als investering.

Meer weten over investeren in de iconische Antwerp Tower?
Of je nu op zoek bent naar een investering voor jezelf als appeltje voor de dorst of om te verhuren, investeren in Antwerp Tower is investeren op hoog niveau. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Investeren met rechtstreekse verhuurgarantie? De metropolitaanse woontoren is erg gegeerd onder een kwalitatief huurderspubliek. Vraag meer info aan onze sales consultant.

Dit project komt in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief. Vraag meer info bij de sales consultant en bekijk de voorwaarden.

Bekijk ons aanbod in verkoop op www.antwerptower.be

CHRISTOPHE BLASSIEAUX
Sales Consultant T 03 808 16 99
×

Bekijk de buurt

Je nieuwe thuis ligt centraal in het Antwerpse stadscentrum, op wandelafstand van het treinstation Antwerpen Centraal. Vlakbij vind je De Meir. Dit is de bekendste winkelstraat van Antwerpen en biedt een breed scala aan winkels, restaurants en cafés en ligt op korte afstand van Antwerp Tower. Op enkele minuten ligt de Zoo van Antwerpen, een van de oudste en meest populaire dierentuinen van Europa.

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

Je maakt een keuze

Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

We leren elkaar beter kennen

Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

We maken kennis

Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

We willen er samen voor gaan

Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

Welkom in de buurt!

Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

Christophe Blassieaux Christophe Blassieaux

Heb je nog vragen?

Christophe helpt jou graag verder.