Liège Paradis Express

 • 115 appartementen en studio's in totaal
 • Nieuwe ecowijk met woningen, kantoren en winkels
 • Bevoorrechte ligging in Luik

rue paradis 90, luik

Nieuwe ecowijk met woningen, kantoren en winkels

Het project Paradis Express ligt in het hart van Luik en geeft een frisse kijk op de herontwikkeling van de snel groeiende wijk Guillemins.

Deze nieuwe ecowijk ligt op de stedelijke ontwikkelingsas die het emblematische station Guillemins verbindt met het park Boverie, via de nieuwe loopbrug La Belle Liégeoise en de Financietoren.

De Paradis Express site omvat :

 • 4 woongebouwen (L1, L3, L4 en L5) gebouwd door Matexi, bestaande uit 115 appartementen en studio's en commerciële en horecaruimten.
 • 2 kantoorgebouwen (B1 en B2).
 • 1 gebouw voor co-housing (L2).
 • Parkeergarages en kelders (twee parkeergarages en een reeks volledig gescheiden kelders, de ene voor de gebouwen B1 en B2, de andere voor de gebouwen L1 tot en met L5).
 • Gemeenschappelijke voorzieningen en voorzieningen in de openbare ruimte.

De site bestaat uit twee delen:

 • Het kantoorgedeelte bestaat uit de gebouwen B1 en B2 met hun omgeving en kelders.
 • Het woongedeelte dat bestaat uit de gebouwen L1 tot en met L5, met hun omgeving en kelders, en dus een kerngebied met groene ruimten vormt.

Deze inspirerende en heringerichte wijk voldoet aan al uw verwachtingen met een crèche, winkels, kantoren en diensten, restaurants, plekken om te delen en te ontmoeten, culturele en ontspanningsruimtes, allemaal op één plek.

DENIS ET JULIEN
Sales Consultant T 04 268 22 00

Ontdek het aanbod

10 van 38 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×
  ×

  Bekijk de buurt

  Evenementen

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Heb je nog vragen?

  Denis et julien helpt jou graag verder.