Beringen Everselstraat

  • moderne woningen met 3 slpk.
  • rustige, kindvriendelijke woonbuurt
  • vlak bij alle voorzieningen
  • Bijna Energie Neutraal (BEN)

Everselstraat, Beringen

Heerlijk en rustig wonen

In de Everselstraat in Beringen ontwikkelt Matexi een volledig nieuwe buurt waar het straks heerlijk rustig wonen wordt.

Het gaat om moderne en uiterst duurzame woningen met 3 slaapkamers. Dankzij de doorzontypologie geniet je van een zicht op zowel de Everselstraat aan de ene zijde, maar ook naar je tuin langs de andere kant. Optimale lichtinval? Check! Je hebt de keuze tussen een halfopen of gesloten bebouwing. Daarbij zijn de woningen bijna energieneutraal (BEN) en voorzien van zonnepanelen. Ideaal als starters- of gezinswoning.

In woonbuurt Everselstraat woon je centraal, vlak bij alle dagelijkse voorzieningen enerzijds en dicht bij de opritten van de E313 anderzijds.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Beringen Everselstraat? Schrijf je dan snel in op de wachtlijst, dan brengen wij jou als eerste op de hoogte wanneer de verkoop start. 

Schrijf in op de wachtlijst en blijf als eerste op de hoogte van dit project!

Ontdek de buurt

Architectuur

We bouwen hier een volledig nieuwe buurt in eenzelfde stijl en met eenzelfde architect. En toch oogt alles behalve eentonig, maar eerder luchtig en speels dankzij verschillende architecturale accenten. Zo werken we bijvoorbeeld met verschillende volumes en terugspringende voorgevels. In het volledig ontwerp hield de architect ook steeds rekening met de omgeving, zodat de weidse zichten op de Helderbeek aan de noordzijde van de buurt en de groenzone aan de zuidzijde zoveel mogelijk benut worden. 

8
De prijs is de prijs

Maak jij je zorgen over de stijgende constructieprijzen? Wees gerust, bij Matexi ben je als klant verzekerd bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Bij de ondertekening van de compromis ken je de exacte prijs waarop jij akkoord geeft. Deze prijs is de prijs, een woord is een woord. Een bewuste keuze waarin we het verschil maken voor jou. 

14
Mijnstad

Beringen staat bekend om haar mijnverleden. Bereik je al wandelend de top van de terril, stap je in het verleden tijdens een bezoek aan het Mijnmuseum of duik je tussen de vissen? De be-MINE site is niet voor niets de grootste en best bewaarde industriële erfgoedsite van Vlaanderen. Een leuke daguitstap voor heel het gezin dus, vlak bij huis! Ook met de fiets ben je een tijdje zoet tijdens een prachtige fietsroute langs het mijnerfgoed van Beringen, Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder.

2 1

Gerelateerde artikels