Zaventem Leerlooierijstraat

 • lichtrijke appartementen in semipubliek park
 • grootse architectuur met unieke gevelbegroeiing
 • nabij het centrum van Zaventem met alles op fiets- en wandelafstand
 • comfortabel ondergronds parkeren

leerlooierijstraat 18, zaventem

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant
Guy Van de Velde

Kleinschalige buurt, grootse architectuur

In een centraal gelegen binnengebied in Zaventem ontspringt de kleinschalige buurt ‘Leerlooierij’. Deze telt drie unieke gebouwen in een semipubliek park en biedt woonplek aan 19 gezinnen. Kenmerkend is de grootse architectuur die dankzij de unieke gevelbegroeiing helemaal inbedt in de groene omgeving. Hier leef je op het ritme en de kleurschakeringen van de seizoenen. Het frisgroene lentegevoel of de warme herfstgloed, je vindt ze niet enkel op en aan je nieuwe thuis te midden van een semipubliek park, maar ook in het nabijgelegen belevingspark met z’n bruggetjes en waterpartijen. Achter de mooie natuurlijke gevels schuilen 19 gezellige appartementen verdeeld over drie gebouwen. Ze tellen 1, 2, 3 of 4 slaapkamers en genieten elk van een privéterras.

GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant T 02 588 71 76

Ontdek het aanbod

3 van 3 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  In een centraal gelegen binnengebied in Zaventem ontspringt de kleinschalige buurt ‘Leerlooierij’. Deze telt drie unieke gebouwen in een semipubliek park en biedt woonplek aan 19 gezinnen.
  De plek van dit mooie gebeuren ligt in een rustige residentiële omgeving tussen de Leerlooierij- en Weldadigheidsstraat.

  Beperkte inkijk

  Het ontwerpteam van Zaventem Leerlooierij schonk bijzondere aandacht aan het beperken van de inkijk van de appartementen. Zo zullen de groengevels ter hoogte van de terrassen bijdragen aan de verhoging van de privacy. Ook de houten schermen tussen twee terrassen in, zullen de inkijk beperken.

  Appartementsgebouw met terrassen die uitgeven op mooie groene binnentuin
  Goed en slim waterbeheer

  Ook op het vlak van waterbeheer zijn de appartementen in Zaventem Leerlooierij Future Proof. Al het regenwater wordt opgevangen om te recupereren. Het overtollig water gaat naar een infiltratiezone voor de planten. Zo kan de natuur op en rondom het gebouw zich ten volle ontwikkelen.

  Appartementsgebouw met terrassen die uitgeven op mooie groene binnentuin
  Licht en lucht

  De gebouwen in Zaventem Leerlooierij zijn zo ontwerpen om maximaal lucht en licht naar binnen te laten stromen. Alle appartementen hebben voldoende geveloppervlakte, waardoor ze goed geventileerd kunnen worden.Boven de terrassen komen grote oversteken die als natuurlijke zonwering zullen dienen.

  Appartementsgebouw met terrassen die uitgeven op mooie groene binnentuin
  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Guy Van de Velde Guy Van de Velde

  Heb je nog vragen?

  Guy helpt jou graag verder.