Bilzen Bivelenhof

 • divers aanbod woningen met veel lichtinval
 • kleinschalige residentie met 11 energiezuinige appartementen
 • groene omgeving met landelijk karakter
 • scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand

Meremweg, Bilzen

Contacteer ons

Een thuis om van te houden: iedereen vult het op zijn manier in.

Woningen

Eigentijdse energiezuinige woningen ontworpen door verschillende gerenommeerde Limburgse architecten. Elk met een unieke stijl, maar allemaal met royaal veel lichtinval en aansluiting op tuin of park. Alle woningen hebben een praktische indeling die veel variatie toelaat. De architecten interpreteren het doorzonmodel op hun eigen wijze. Kies je favoriete architectuur en vul je woondroom in.

Appartementen

Aan de voet van het groene park, midden in de buurt ligt een kleinschalige residentie met 11 prachtige BEN-appartementen in een kleinschalige residentie. Ze hebben elk 2 slaapkamers en een mooi terras. Veilig investeren om te genieten van een mooi rendement? Of vandaag al jouw nieuwe thuis voor de toekomst kopen? De appartementen in Bivelenhof bieden je een interessante investeringsopportuniteit. De ligging en de schaarste aan appartementen in de omgeving geven aan dit project een hoge investeringsscore. We staan je graag bij met advies.
Zowel de woningen als appartementen richt je zelf in naar eigen smaak. De badkamer, keuken, vloeren,… kies je zelf. Wij voeren de afwerking uiteraard uit met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Zo maak je van jouw woning echt een thuis om van de houden. Een leuk extraatje: alle woningen en appartementen zijn Bijna-Energie-Neutraal. Niet alleen leuk voor onze aardbol, maar ook voor jouw portemonnee.

De wereld aan je voeten

In 10 minuutjes wandel je naar de markt, naar CC De Kimpel, het zwembad, de tennisclub... Kortom, de winkel- en terrasjesstad met haar scholen en faciliteiten ligt echt om de hoek. Of beter gezegd aan de andere kant van het station. Bivelenhof is dus prima bediend met spoor- en busverbindingen voor woon-werk en woon-schoolverkeer naar Hasselt, Genk en Tongeren. Maar Merem heeft nog meer troeven. Er is een lagere- en kleuterschool, die op slechts 300 meter van je toekomstige voordeur liggen.

Brochure aanvragen
MARISA MARASCO
Sales Consultant T 089 68 05 37
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×


   * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.

   Ontdek de buurt

   • Winkelen
   • Financieel
   • Mobiliteit
   • Onderwijs
   • Vrije tijd
   • Zorg

   Gerelateerde artikels