Bilzen Bivelenhof

  • tijdelijk uitverkocht!
  • groene omgeving met landelijk karakter
  • scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand
  • schrijf je alvast in op de wachtlijst om niets te missen!

Meremweg, Bilzen

Een thuis om van te houden: iedereen vult het op zijn manier in.

In Merem, het landelijk stukje van Bilzen, bouwt Matexi mee aan de groene en duurzame woonbuurt Bivelenhof. Door het grote succes kregen alle woningen en appartementen al een gezin en zijn deze momenteel volledig uitverkocht, maar gelukkig blijven we bouwen aan een toekomst voor jouw gezin.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Bilzen Bivelenhof? Schrijf je dan snel in op de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer we in verkoop gaan met ons nieuw aanbod woningen en appartementen.

Schrijf je in op de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gebracht als de verkoop start!

Ontdek de buurt

Investeer in je toekomst

Veilig investeren om te genieten van een mooi rendement? Of vandaag al jouw nieuwe thuis voor de toekomst kopen? De appartementen in Bivelenhof bieden je een interessante investeringsopportuniteit. De ligging en de schaarste aan appartementen in de omgeving geven aan dit project een hoge investeringsscore. We staan je graag bij met advies. Een leuk extraatje: alle woningen en appartementen zijn Bijna-Energie-Neutraal. Niet alleen leuk voor onze aardbol, maar ook voor jouw portemonnee.

USPs 2
Onbezorgd bouwen

Wanneer je jouw nieuwe thuis in Bilzen koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar appartement dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand. Zo richt je jouw appartement zelf in naar eigen smaak. De badkamer, keuken, vloeren, … kies je volledig zelf. Wij voeren de afwerking uiteraard uit met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Zo maak je van jouw appartement echt een thuis om van te houden. 

USPs 3 1 2
Wonen in Bivelenhof

In 10 minuutjes wandel je naar de markt, naar CC De Kimpel, het zwembad, de tennisclub... Kortom, de winkel- en terrasjesstad met haar scholen en faciliteiten ligt echt om de hoek. Of beter gezegd aan de andere kant van het station. Bivelenhof is dus prima bediend met spoor- en busverbindingen voor woon-werk en woon-schoolverkeer naar Hasselt, Genk en Tongeren. Maar Merem heeft nog meer troeven. Er is een lagere- en kleuterschool, die op slechts 300 meter van je toekomstige voordeur liggen.

USPs 1 1
buurtbarometer

Bekijk de buurt

Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

    Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

Kom onze woonbuurten bezoeken

Gerelateerde artikels