Bilzen Bivelenhof

 • halfopen en gesloten BEN-woningen met 3 slpk.
 • appartementen met 1 of 2 slpk. en ruim terras
 • groene omgeving met landelijk karakter
 • scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand

meremweg, bilzen

Een thuis om van te houden: iedereen vult het op zijn manier in

Nieuw aanbod appartementen (lot 36) en woningen!

In Merem, het landelijk stukje in Bilzen, bouwt Matexi de groene en duurzame woonbuurt Bivelenhof. Deze buurt biedt voor ieder wat wils. Zowel in de woningen als de appartementen staan comfort en duurzaamheid voorop. Zo kom jij elke dag zorgeloos thuis. Ga je voor een van de gezellige appartementen of kies je voor een lichtrijke woning? Wat je ook kiest, in elke woonst garanderen we je een optimaal wooncomfort aangepast aan jouw situatie. Inmiddels kozen al vele gezinnen voor een thuis in Bivelenhof, maar gelukkig blijven we bouwen aan een toekomst voor jouw gezin.

Onze woningen - NIEUW AANBOD!

Hier vind je zowel halfopen als gesloten bebouwingen, elk voorzien van een gezellige tuin met tuinberging voor extra opbergruimte. Dankzij de voorziene afscheiding tussen de perceelsgrenzen wordt je privacy voldoende gegarandeerd. De percelen zijn aan de achterzijde eveneens toegankelijk via het pad voor voetgangers en fietsers dat de tuinen ontsluit.

Eigen afwerking kiezen of kiezen voor een volledig afwerkte woning? Beide opties zijn mogelijk binnen dit project. Vraag naar meer informatie bij onze Sales Consultant Marisa.

Ontdek het nieuw aanbod: lot 31 - 35

Onze appartementen - NIEUW AANBOD!

De appartementen bestaan uit 1 of 2 slaapkamers, een mooi terras en worden afgewerkt met degelijke, stijlvolle materialen. De grote ramen zorgen voor een open, licht en ruimtelijk gevoel. Vanuit je keuken stap je buiten op je ruime terras waar je geniet van privacy en zonlicht. Op het gelijkvloers is er een ruime overkapping voorzien voor het inpandig parkeren van wagens en het realiseren van een overdekte inkom.

Ontdek het nieuw aanbod: lot 36! 

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Bilzen Bivelenhof? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast een brochure aan.

 

 

MARISA MARASCO
Sales Consultant T 089 68 05 37

Welke woning verkies je?

Appartementen

Vanaf € 265.000 Info
 • appartementen met 1 of 2 slpk.
 • ruim terras
 • groene omgeving met landelijk karakter
Toon aanbod
Woningen omgeven door groen.

Woningen

Vanaf € 341.000 Info
 • halfopen en gesloten BEN-woningen
 • 3 slaapkamers en tuin
 • snel verhuizen: lot 37 - 41
Toon aanbod
×

Prijs is exclusief kosten. Maar hoeveel bedragen dan de bijkomende kosten?

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning koopt u eigenlijk een stuk grond waarop wij voor u een constructie bouwen.

Op de grond betaalt u registratierechten (12% in Vlaanderen, 12,5% in Brussel en Wallonië) en notariskosten, op de constructie is dat 21% BTW.

Om snel te berekenen wat de totaalprijs inclusief kosten is, telt u 20% bij de prijs.

Concreet: Een woning die op de website te koop staat aan €300.000, kost inclusief kosten ongeveer €360.000.

Sluiten

Ontdek het aanbod

10 van 12 loten

Filters wissen

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Investeer in je toekomst

  Veilig investeren om te genieten van een mooi rendement? Of vandaag al jouw nieuwe thuis voor de toekomst kopen? De appartementen in Bivelenhof bieden je een interessante investeringsopportuniteit. De ligging en de schaarste aan appartementen in de omgeving geven aan dit project een hoge investeringsscore. We staan je graag bij met advies. Een leuk extraatje: alle woningen en appartementen zijn Bijna-Energie-Neutraal. Niet alleen leuk voor onze aardbol, maar ook voor jouw portemonnee.

  Onbezorgd bouwen

  Wanneer je jouw nieuwe thuis in Bilzen koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar appartement dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand. Zo richt je jouw appartement zelf in naar eigen smaak. De badkamer, keuken, vloeren, … kies je volledig zelf. Wij voeren de afwerking uiteraard uit met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Zo maak je van jouw appartement echt een thuis om van te houden.

  Wonen in Bivelenhof

  In 10 minuutjes wandel je naar de markt, naar CC De Kimpel, het zwembad, de tennisclub... Kortom, de winkel- en terrasjesstad met haar scholen en faciliteiten ligt echt om de hoek. Of beter gezegd aan de andere kant van het station. Bivelenhof is dus prima bediend met spoor- en busverbindingen voor woon-werk en woon-schoolverkeer naar Hasselt, Genk en Tongeren. Maar Merem heeft nog meer troeven. Er is een lagere- en kleuterschool, die op slechts 300 meter van je toekomstige voordeur liggen.

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  Je maakt een keuze

  Je woning keuze is gemaakt. Contacteer onze verkoper telefonisch en neem een optie op de woning van je voorkeur. Onze verkoper neemt in detail het aankoopproces en de vervolgstappen met jou door.

  We leren elkaar beter kennen

  Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de verkoper meer over de woonbuurt, de verschillende woningen/appartementen en de werkwijze van Matexi. De mogelijkheden op jouw maat worden ook besproken. Stel je vragen, geef aan op welk termijn je een nieuwe woning zoekt en waar deze aan moet voldoen. De verkoper informeert je over alle details. Vaak vindt dit gesprek plaats in de kijkwoning en heb je meteen de mogelijkheid om deze uitgebreid te bekijken.

  We maken kennis

  Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  We willen er samen voor gaan

  Je beslist en bevestigt de optie. De verkoper maakt het aankoopcontract op en jullie plannen een afspraak voor de ondertekening van het compromis.

  Welkom in de buurt!

  Het compromis werd ondertekend. Proficiat met je nieuwe woning! Je maakt kennis met je persoonlijke klantenbegeleider die je van A tot Z begeleidt bij de verschillende keuzes om van je woning een thuis te maken. De klantenbegeleider brengt je in contact met leveranciers voor de keuze van je vloerbekleding, keuken, badkamer en meer. Je volgt alles op de voet dankzij het persoonlijke overzicht in ons klantenportaal. Welkom in de buurt!

  Marisa Marasco Marisa Marasco

  Heb je nog vragen?

  Marisa helpt jou graag verder.