Bilzen Bivelenhof

 • halfopen en gesloten BEN-woningen met 3 slpk.
 • appartementen met 1 of 2 slpk. en ruim terras
 • groene omgeving met landelijk karakter
 • scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelsafstand

Meremweg, Bilzen

Contacteer ons

Een thuis om van te houden: iedereen vult het op zijn manier in

In Merem, het landelijk stukje in Bilzen, bouwt Matexi de groene en duurzame woonbuurt Bivelenhof. Deze buurt biedt voor ieder wat wils. Zowel in de woningen als de appartementen staan comfort en duurzaamheid voorop. Zo kom jij elke dag zorgeloos thuis. Ga je voor een van de gezellige appartementen of kies je voor een lichtrijke woning? Wat je ook kiest, in elke woonst garanderen we je een optimaal wooncomfort aangepast aan jouw situatie. Inmiddels kozen al vele gezinnen voor een thuis in Bivelenhof, maar gelukkig blijven we bouwen aan een toekomst voor jouw gezin.

Hier vind je zowel halfopen als gesloten bebouwingen, elk voorzien van een gezellige tuin met tuinberging voor extra opbergruimte. Dankzij de voorziene afscheiding tussen de perceelsgrenzen wordt je privacy voldoende gegarandeerd. De percelen zijn aan de achterzijde eveneens toegankelijk via het pad voor voetgangers en fietsers dat de tuinen ontsluit.

De appartementen bestaan uit 1 of 2 slaapkamers, een mooi terras en worden afgewerkt met degelijke, stijlvolle materialen. De grote ramen zorgen voor een open, licht en ruimtelijk gevoel. Vanuit je keuken stap je buiten op je ruime terras waar je geniet van privacy en zonlicht. Op het gelijkvloers is er een ruime overkapping voorzien voor het inpandig parkeren van wagens en het realiseren van een overdekte inkom.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Bilzen Bivelenhof? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast een brochure aan.

Brochure aanvragen
MARISA MARASCO
Sales Consultant T 089 68 05 37
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Investeer in je toekomst

  Veilig investeren om te genieten van een mooi rendement? Of vandaag al jouw nieuwe thuis voor de toekomst kopen? De appartementen in Bivelenhof bieden je een interessante investeringsopportuniteit. De ligging en de schaarste aan appartementen in de omgeving geven aan dit project een hoge investeringsscore. We staan je graag bij met advies. Een leuk extraatje: alle woningen en appartementen zijn Bijna-Energie-Neutraal. Niet alleen leuk voor onze aardbol, maar ook voor jouw portemonnee.

  USPs 2
  Onbezorgd bouwen

  Wanneer je jouw nieuwe thuis in Bilzen koopt bij Matexi, kies je voor een kant-en-klaar appartement dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand. Zo richt je jouw appartement zelf in naar eigen smaak. De badkamer, keuken, vloeren, … kies je volledig zelf. Wij voeren de afwerking uiteraard uit met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Zo maak je van jouw appartement echt een thuis om van te houden. 

  USPs 3 1 2
  Wonen in Bivelenhof

  In 10 minuutjes wandel je naar de markt, naar CC De Kimpel, het zwembad, de tennisclub... Kortom, de winkel- en terrasjesstad met haar scholen en faciliteiten ligt echt om de hoek. Of beter gezegd aan de andere kant van het station. Bivelenhof is dus prima bediend met spoor- en busverbindingen voor woon-werk en woon-schoolverkeer naar Hasselt, Genk en Tongeren. Maar Merem heeft nog meer troeven. Er is een lagere- en kleuterschool, die op slechts 300 meter van je toekomstige voordeur liggen.

  USPs 1 1
  buurtbarometer

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Kom onze woonbuurten bezoeken

  Gerelateerde artikels