Collega's aan het woord

Kévin, Senior Project Engineer

4 mei 2019

Kévin werkt 3 jaar bij Matexi, eerst als Project Engineer, nu als Senior Project Engineer. Hij realiseert samen met zijn collega’s onder andere de nieuwe woonbuurt ‘Clos des Ours’, vlakbij het centrum van Andenne.

Portret van Kevin

Expertise inzetten

Meewerken aan zo’n nieuwe buurt geeft mij heel wat voldoening. Planningstechnisch zit zo’n project complex in elkaar. Ik moet rekening houden met heel veel aspecten en verschillende stakeholders, zoals architecten, aannemers en studiebureaus, particuliere kopers en retailers, de stad en de omwonenden. Net dat gepuzzel vind ik interessant. Ik kan mijn expertise op elk vlak inzetten.

Zo veel aspecten

Je hebt niet alleen de oplevering van de residentiële gebouwen. Ik moet rekening houden met de verschillende facetten van het project. De buitenaanleg van de buurt is ontworpen om rust te creëren, om ontmoetingen tussen buren te stimuleren en om momenten van ontspanning met familie en kinderen mogelijk te maken. De combinatie van al deze aspecten vind ik het boeiendst in mijn job. We werken aan de totaliteit van een buurt, aan de leefbaarheid van een buurt.

Verantwoordelijkheid kunnen, mogen en durven nemen

De planning is strak. Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen. Matexi geeft de ruimte om die ook te mogen nemen. Dat engagement ga ik graag aan. Dankzij dat wederzijds vertrouwen voel ik me betrokken en gemotiveerd om elke dag het beste in mezelf naar boven te halen.

Share: