Asse - Still
Projectontwikkelaar bij Matexi

19 oktober 2022

Het zijn de woorden van Nathan Bruneel, Junior Project Developer bij Matexi. Begin 2022 stapte hij in het Young Professional Program van Matexi, een uniek intern opleidingstraject om jonge professionals met een passie voor vastgoed alles over het métier te leren. Nathan is eigenlijk al vijf jaar aan boord, want na een stage bij Matexi in het kader van zijn Real Estate Bacheloropleiding startte hij als Sales Assistant.

Lees meer...

Asse - Still
Projectleiders over hun job bij Matexi

5 oktober 2022

Buurtontwikkeling is teamwork! Er zijn heel wat collega’s bij betrokken. En als Project Engineer volg je de realisatie van een woonbuurt op vanaf de eerste plannen tot het moment waarop bewoners intrekken in hun nieuwe thuis. Wie kan er beter vertellen over de job van Project Engineer dan ervaren collega’s Emily Vanaelst en Nele Brisard? Een boeiend gesprek met twee dames die beiden ‘krak in hun vak’ zijn.

Lees meer...

Asse - Still
Project Developer Noemy: “Buurtontwikkeling is een job met ecologische en maatschappelijke impact”

28 september 2022

Noemy Tevel is een gedreven Junior Project Developer die sinds het najaar van 2021 aan boord is bij Matexi. Aanvankelijk studeerde ze Hotel Management en bezorgde ze toeristen een fijne plek om te verblijven. Maar al snel wou ze fijne plekken creëren waarvan mensen effectief hun thuis kunnen maken. Ze volgde een real estate opleiding aan de hogeschool en behaalde ook een master stedelijke en ruimtelijke ontwikkeling in Luik, de stad waar ze nu werkt vanuit het lokale Matexi kantoor.

Lees meer...

Toon meer artikels