Collega's aan het woord

Karen over haar rol als Customer Advisor

11 maart 2021

Als Customer Advisor bij Matexi is Karen het aanspreekpunt voor klanten en biedt ze hen professionele ondersteuning. Momenteel maakt ze samen met haar collega’s deel uit van het impressionante project Antwerp Tower.

Karen met de Antwerp Tower op de achtergrond

Werken als Customer Advisor bij Matexi is volgens Karen om diverse redenen een boeiende job. Om te beginnen vindt ze het sociale aspect van haar rol als Customer Advisor erg fijn. Samen met de klanten werven bezoeken, helpen bij eventuele keuzestress en informatie doorgeven aan de projectleider of de aannemers behoort tot haar dagelijkse taken én passies.

Karen is niet enkel nauw betrokken met (kandidaat-)kopers, maar ook met de collega’s van haar team. Zeker bij een dergelijk groot project als Antwerp Tower is het belangrijk om in teamverband te werken, en net dat maakt de job des te interessanter. Samen met haar collega-Customer Advisor Lien en Project Engineer Steven staat ze er niet alleen voor. “Klanten ondersteunen bij het maken van keuzes en hen een optimale service bieden is een gezamenlijk doel”, benadrukt Karen.

Op vandaag werkt ze samen met haar collega’s mee aan project Antwerp Tower. Ze is trots als ze ziet hoe het project is geëvolueerd: van hoe het nog in de kinderschoenen stond tot de huidige verkoopfase. Karen is dan ook erg gedreven om van Antwerp Tower een succesverhaal te maken voor de kopers en kijkt met volle teugen uit naar het verdere verloop.

Share: