Asse - Still
"Met de verhuis naar De Kazerne start ik een nieuw hoofdstuk in mijn leven."

9 januari 2024

Katelijne (55) had nooit gedacht dat ze in een appartement zou wonen. “Dat is iets voor mensen boven de tachtig.” Vandaag woont de zaakvoerster van een internationaal bedrijf in een indrukwekkend hoekappartement in de Gentse Leopoldskazerne. “Ik was meteen verkocht.”

Wanneer je binnenkomt bij Katelijne thuis valt je mond open. Technisch gezien ben je zelfs nog niet eens binnen. De voordeur van Katelijne geeft uit op haar terras. Dat is een indrukwekkende, overdekte ruimte die sfeervol is ingericht. In de hoge, oude raamopeningen zitten geen kozijnen. De bruinrode baksteen en betonnen structuren zorgen voor een interessant contrast met de gezellige zithoek. “Gisteren heb ik tot elf uur ‘s avonds buiten zitten lezen terwijl het regende. Daar heb ik enorm van genoten.” Aldo, de knuffelgrage golden retriever vergezelde haar de hele avond.

Welkom in het unieke hoekappartement van Katelijne in de Gentse Leopoldskazerne, de nieuwe woonbuurt waarvoor Matexi en Ciril de handen in elkaar sloegen.

Lees meer...

Asse - Still
Een frisse start in Kortrijk

7 december 2023

Vijftigers Stefan en Katelijn hebben elk hun watertjes doorzwommen. Twee jaar terug, op een moment dat ze het zelf het minst verwachtten, kwamen ze elkaar tegen. Het klikte stevig en al snel hakten ze de knoop door: ze wilden samen een frisse start op een nieuwe plek. 

Katelijn liet haar oog vallen op de nieuwe buurt van Matexi in de Schaapsdreef in Kortrijk. Na het bezichtigen van de kijkwoning en het bestuderen van de plannen was de aankoop van hun woning beklonken. Klaar voor een nieuw begin samen.

Lees meer...

Toon meer artikels