Collega's aan het woord

Sales Consultants Inge en Marisa: "Mensen hun droomwoning bezorgen, daar doen we het voor!"

16 maart 2023

Voor iedereen het juiste appartement of het gepaste huis op maat vinden, dat is de opdracht van onze Sales Consultants. Collega's Inge en Marisa bezorgen zo elke dag mensen hun droomwoning. Marisa werkt ondertussen al meer dan 15 jaar bij Matexi, Inge meer dan vijf jaar.

Inge en Marisa op het verkoopskantoor

Mensen gelukkig maken

Voor iedereen het juiste appartement of het gepaste huis op maat vinden, is onze opdracht als sales consultant. En dat is net leuk: je maakt mensen gelukkig door hen te helpen hun droomwoning te vinden. Een koppel of een gezin bijstaan bij één van de belangrijkste keuzes in hun leven, dat is de drive waarvoor we het elke dag doen.

Wij verkopen buurten

Matexi doet buurten (her)leven. Dat is het leuke aan onze job: we verkopen niet alleen kwaliteitsvolle nieuwbouwappartementen- en huizen, onze klanten krijgen er een bruisende buurt bij. En dat is alleen maar mogelijk dankzij het voorafgaande teamwerk van fantastische collega’s, van projectontwikkelaar over projectleider en zovele andere. Buurtbewoners die samen een buurtfeest organiseren, dat geeft ons kippenvel, want het betekent dat we onze job goed gedaan hebben!

Wij amuseren ons altijd

Geen enkele werkdag is voor ons hetzelfde. De job is heel afwisselend: samen met collega-projectontwikkelaars het juiste aanbod bekijken, potentiële kopers te woord staan tijdens een afspraak of een kijkdag, bekijken welke buurt en type woning bij hen past, salesacties uitwerken, een kijkwoning openen… Wij amuseren ons altijd!

Wij zijn tevreden bij Matexi!

We komen met veel mensen in contact, zowel binnen als buiten Matexi. Dat vraagt een groot aanpassingsvermogen, maar betekent ook dat we nooit stoppen met leren. Dankzij opleidingen, leernetwerken en persoonlijke groeipaden worden we goed ondersteund. 

Omdat we voor klanten het belangrijkste aanspreekpunt zijn tot ze overgaan tot de aankoop van hun huis, beperkt ons werk zich niet tot de kantooruren. Flexibiliteit en klantgerichtheid vormen de rode draad in ons werk. Maar daarvoor krijgen we van Matexi evenveel flexibiliteit terug!

Share: