Asse - Still
Projectleiders over hun job bij Matexi

5 oktober 2022

Buurtontwikkeling is teamwork! Er zijn heel wat collega’s bij betrokken. En als Project Engineer volg je de realisatie van een woonbuurt op vanaf de eerste plannen tot het moment waarop bewoners intrekken in hun nieuwe thuis. Wie kan er beter vertellen over de job van Project Engineer dan ervaren collega’s Emily Vanaelst en Nele Brisard? Een boeiend gesprek met twee dames die beiden ‘krak in hun vak’ zijn.

Lees meer...

Asse - Still
Project Developer Noemy: “Buurtontwikkeling is een job met ecologische en maatschappelijke impact”

28 september 2022

Noemy Tevel is een gedreven Junior Project Developer die sinds het najaar van 2021 aan boord is bij Matexi. Aanvankelijk studeerde ze Hotel Management en bezorgde ze toeristen een fijne plek om te verblijven. Maar al snel wou ze fijne plekken creëren waarvan mensen effectief hun thuis kunnen maken. Ze volgde een real estate opleiding aan de hogeschool en behaalde ook een master stedelijke en ruimtelijke ontwikkeling in Luik, de stad waar ze nu werkt vanuit het lokale Matexi kantoor.

Lees meer...

Asse - Still
Bij Matexi geniet je van een slim en duurzaam mobiliteitsplan

21 september 2022

Werken bij Matexi, dat is niet alleen werken bij dé marktleider in buurtontwikkeling, maar ook samenwerken met gedreven collega’s die één voor één uitblinken in hun domein. Naast een interessante en uitdagende job met voldoende doorgroeimogelijkheden, krijg je ook een uitgebreid pakket aan voordelen. Een duurzaam en modern mobiliteitsplan, bijvoorbeeld! Collega Miek Gambart van het Matexi HR Services Team vertelt er ons meer over.

Lees meer...

Toon meer artikels