Matexi

People focus

9 augustus 2022

Onze medewerkers maken Matexi tot het geweldige bedrijf dat het is en brengen een groot deel van hun tijd door bij Matexi. Hun gezondheid en welzijn, hun welbevinden op carrièrevlak en aandacht voor diversiteit en inclusie zijn dan ook cruciaal.

Omdat we het belangrijk vinden onze people inspanningen te koppelen aan doelstellingen die wereldwijd erkend zijn, is ons personeelsbeleid geënt op o.a. de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Zo hebben we een impact op good health & well-being voor onze medewerkers, gender equality en decent work & economic growth. We geloven dat een fijne werkplek, een boeiende en uitdagende job, constructieve samenwerking in een divers team, sterk leiderschap en carrièremogelijkheden op langere termijn leiden tot fantastische resultaten!

Young Professional Program

Omdat we medewerkers nóg beter willen maken in hun vak, gingen we een stapje verder. Want projectontwikkeling is een stiel die je niet op de schoolbanken kan leren. Je hebt er een specifieke drive, mindset en set van vaardigheden voor nodig. Daarom stippelde onze Matexi Academy het Young Professional Program uit: een intensief opleidingstraject voor talenten met een passie voor vastgoed die een carrière bij Matexi willen uitbouwen. We bieden hen een intens traject aan van persoonlijke en professionele groei en een steile leercurve naar het metier van Project Developer. Daarna krijgen ze voldoende kansen om verder te groeien binnen Matexi, mét een doorgedreven kennis van het metier en het bedrijf in hun rugzak.

Supporting greatness

Het is duidelijk dat we bij Matexi fan zijn van sportieve waarden. Want doorzettingsvermogen, ownership, focus, teamwork, vertrouwen en respect zijn niet alleen cruciale sportieve waarden. Het zijn ook waarden die onze eigen medewerkers kenmerken. Ze maken deel uit van ons DNA en versterken onze just cause ‘Everybody deserves a great place to live’.

Daarom gingen we een partnership aan met het BOIC, het Belgisch Olympisch & Interfederaal Comité. Met ‘supporting greatness’ als drijfveer ondersteunen we niet alleen geweldige atleten, we empoweren des te meer onze geweldige medewerkers die - zoals topatleten - elke dag samenwerken en the extra mile gaan in de realisatie van bruisende buurten.

Dankzij het partnership dragen we onze kernwaarden niet alleen extern uit, ook onze collega’s genieten van heel wat voordelen. Zo inspireren en motiveren we collega’s geregeld tijdens keynotes van coaches en atleten van Team Belgium. Daarnaast reizen jaarlijks enkele collega’s mee met de olympische atleten naar hun stagekamp in Turkije. Een unieke inspiratietrip waarbij teambuilding, samenwerken en focus centraal staan.

Zin om Matexi te vervoegen?

Vacatures

Share: