Matexi

"In de woning van je dromen verwacht je uiteraard kwalitatieve en duurzame vloerbekleding"

21 februari 2024

Matexi ontwikkelt duurzame huizen en appartementen die verrassend veel bieden binnen je budget. Om de woondroom van onze klanten te realiseren, rekenen we op verschillende kwalitatieve partners in België. Eén van onze partners is Atrio, specialist in vloerbedekkingen. Andries Schepers, commercieel verantwoordelijke bij Atrio, vertelt ons meer over hoe Atrio en Matexi al verschillende jaren succesvol samenwerken.

Andries, kun je ons wat meer vertellen over wat jullie met Atrio realiseren?

“Zeker, Atrio is specialist op het gebied van vloerbedekkingen. We hebben een zeer uitgebreid aanbod aan keramische tegels, natuursteen, laminaat, vinyl en parket. We hebben zelfs een eigen steenkapperij voor maatwerk in natuursteen, dekton, graniet en composiet.  Met ons team van professionele tegelfanaten biedt Atrio een full-service ervaring. Onze expertise delen we graag met klanten bij het kiezen van de juiste vloermaterialen voor hun woning, appartement, kantoor of retail project. Daarnaast zorgen we uiteraard voor een correcte en tijdige levering. En bovendien kunnen we u volledig ontzorgen, dankzij onze inhouse vakmannen die de plaatsing voor u uitvoeren. Kortom, bij ons ben je aan het juiste adres voor de afwerking van je vastgoedproject. 

Mooi! En waar schuilt volgens jou het geheim in de succesvolle samenwerking tussen Atrio en Matexi?

“Het succes van een partnership wordt vaak bepaald door gedeelde waarden. Zowel bij Atrio als Matexi streven we naar persoonlijke begeleiding en ontzorging van onze klanten. En naar kwaliteit en duurzaamheid, wat zorgt voor verrassend veel waarde binnen je budget. Daarbovenop kunnen we beide terugvallen op onze jarenlange ervaring en expertise, wat uiteindelijk de beste garantie biedt om projecten tot een goed einde te brengen.”

Zowel bij Atrio als Matexi streven we naar persoonlijke begeleiding en ontzorging van onze klanten.

Helemaal akkoord! Dat geloven wij bij Matexi ook. Een geslaagd voorbeeld van onze kwalitatieve samenwerking is de buurt 'Quartier Bleu' in Hasselt, waar onze klanten op jullie diensten konden rekenen voor de vloerafwerking van hun woning.

“Klopt, aan de Hasseltse jachthaven ontwikkelden jullie een unieke woonbuurt waar wonen, winkelen en genieten samenkomen. Intussen heeft jullie project al veel nieuwe bewoners, die we telkens uitnodigen in onze toonzaal. Zij worden persoonlijk begeleid door één van onze tegelexperts bij het maken van hun keuze, uiteraard altijd binnen het vooropgestelde afwerkingsbudget.

Vervolgens kunnen we voor de plaatsing van onze kwalitatieve vloerafwerking rekenen op onze ervaren projectleiders en gecertificeerde werfleiders, waardoor we onze belofte van excellentie en klantentevredenheid op twee niveaus kunnen waarmaken. De eindklant kan genieten van onze duurzame afwerking, en ook Matexi als buurtontwikkelaar kan gerust zijn van een zorgeloze oplevering.

Conclusie: Atrio en Matexi blijven ook in de toekomst een dream team!

Share: