Matexi

Matexi staat voor kwaliteit

23 juni 2020

Hoe lang hij eigenlijk al met Matexi samenwerkt? Ruwbouw-aannemer Hans Moerman kan er geen exact cijfer op plakken, maar het moet zo’n 25 jaar zijn. “Het grootste pluspunt vind ik dat we altijd kwaliteit mogen leveren. Daar beknibbelt Matexi niet op,” zegt Hans.

Ook deze samenwerking begon met één woning. Hans Moerman: “Blijkbaar waren ze tevreden, want er kwamen altijd weer werven bij. In de beginjaren belden ze me regelmatig om kleine openstaande karweien uit te voeren. Ook die pakte ik met plezier aan en dat werd duidelijk geapprecieerd. Vandaag staat onze agenda voor 95 % vol met Matexi-werk. En ik zou het niet anders willen.”
Hans noemt wederzijds begrip de basis voor deze langdurige samenwerking. “Matexi beseft goed dat wij ook onze boterham moeten verdienen. Ze betalen correcte prijzen en geven ons de tijd die nodig is om echte kwaliteit te leveren. Kortom, ze hebben respect voor ons werk.”
Dat merkte Hans ook bij de verschillende Matexi-medewerkers die in de loop van de jaren de revue passeerden. “Allemaal mensen met aandacht voor goede communicatie, die je als een gelijke zien.”

Matexi heeft respect voor ons werk: ze betalen correcte prijzen en geven ons de tijd die nodig is om kwaliteit te leveren.

Als aannemer ben je deel van Matexi

“Op de duur voel je je deel van Matexi. We krijgen af en toe de kans om collega-aannemers te ontmoeten en in een losse sfeer te praten met de mensen met wie we vaak samenwerken. Ik denk bijvoorbeeld aan de bis-beurzen of de jaarlijkse aannemers-happening. Het doet plezier om betrokken te worden bij het grotere plaatje.”

Hans Moerman geeft ondertussen stukje bij beetje de fakkel door aan de volgende generatie. Inclusief het partnerschap met Matexi. “Mijn zoon Stijn werkt bij mij in de zaak en is van plan deze op een dag over te nemen. De opgebouwde samenwerking met Matexi zal hij ongetwijfeld in ere houden,” besluit Hans.

Share: