Pers

Régis Ortmans wordt Regional Business Director Brussel-Wallonië bij Matexi

4 februari 2022

Régis Ortmans vervoegt vanaf 7 februari het directiecomité van buurtontwikkelaar Matexi als Regional Business Director Brussel-Wallonië. In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor de realisatie van projectportfolio’s in die regio.

Portret van Regis Ortmans

Régis Ortmans werkt al meer dan vier jaar bij Matexi en bekleedde tot vandaag de functie van Business Manager voor de regio Luik-Namen-Luxemburg. Hij begon zijn carrière in diverse functies bij AB InBev en was ook General Manager van projectontwikkelaar Horizon Group alvorens Matexi te vervoegen. In de functie van Regional Business Director Brussel-Wallonië volgt hij Luc Parmentier op, die bij Matexi een andere rol binnen diverse ontwikkelingsprojecten zal opnemen.

In het directiecomité van Matexi zetelen vier Regional Business Directors, die elk verantwoordelijk zijn voor projectportfolio’s in hun respectievelijke regio en rechtstreeks rapporteren aan CEO Olivier Lambrecht. Samen met hun teams staan ze in voor de lokale verankering van Matexi bij de realisatie van diverse stedelijke (her)ontwikkelingsprojecten en buurten.

“Dankzij deze volgende stap zal ik samen met getalenteerde teams in de verschillende portfolio’s tal van mooie ontwikkelingsprojecten kunnen realiseren. Met onze vele projecten en opportuniteiten in Brussel en Wallonië willen we bijdragen aan de verdere groei van ons bedrijf als ontwikkelaar van aangename, kwalitatieve en duurzame buurten” vertelt Régis Ortmans.

Olivier Lambrecht, CEO van Matexi, heeft het volste vertrouwen in het leiderschap van Régis Ortmans: “Régis kan al terugblikken op mooie verwezenlijkingen bij ons bedrijf en beschikt bovendien over uitgebreide ervaring in de Brusselse en Waalse vastgoedmarkt. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij alle kwaliteiten heeft om onze lokale teams in Brussel en Wallonië aan te sturen, zodat we ons groeipotentieel in deze belangrijke regio’s verder kunnen waarmaken."

Share: